Η Νίκη Φούντα της ΔΗΜΑΡ βήμα βήμα στους ανεξάρτητους

Ερώτηση απο κοινού με τους πέντε ανεξάρτητους βουλευτές μεταξύ των οποίων Λυκούδη, Ψαριανό και Τατσόπουλο ,κατέθεσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ν. Φούντα.

i-niki-founta-tis-dimar-bima-bima-stous-aneksartitous
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ένα βήμα πιο κοντά στους πέντε ανεξάρτητους βουλευτές φέρνει την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα η ερώτηση που κατέθεσαν από κοινού προς τους υπουργούς Παιδείας και Πολιτισμού με θέμα την αναχρονιστική διάταξη σε βάρος των ΑμεΑ για τη δυνατότητα κτήσεως πτυχίου από Ανώτερες Σχολές Δραματικής Τέχνης.

Το κείμενο υπογράφουν εκτός από την ίδια οι Χρήστος Αηδόνης Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Πέτρος Τατσόπουλος, και Γρηγόρης Ψαριανός.

Οι τελευταίοι πέντε βουλευτές έχουν κάνει πολλές φορές κοινή εμφάνιση με αφορμή την κατάθεση ερωτήσεων προς τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που συσχετίζουν την κοινοβουλευτική τους δράση με τις κοινές τους πολιτικές αναζητήσεις για την ύπαρξη ενός νέου κεντροαριστερού πόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νίκη Φούντα  αρνείται ότι η κίνηση της αυτή ανοίγει την πόρτα της εξόδου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

Συνεργάτες της αντίθετα έλεγαν ότι το θέμα την έβρισκε σύμφωνη και για αυτό συμμετείχε ως υπογράφουσα βουλευτής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook