Η νίκη της ΝΔ στην πρώτη σελίδα του BBC

Το BBC, όπως και άλλα διεθνή δίκτυα, αφιέρωσαν ρεπορτάζ τους στην ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

i-niki-tis-nd-stin-prwti-selida-tou-bbc
SHARE THIS
0
SHARES

Το BBC, όπως και άλλα διεθνή δίκτυα, αφιέρωσαν ρεπορτάζ τους στην ευρεία νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το βρετανικό μέσο έκανε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του την επιτυχία της ΝΔ.

Αναφέρει ότι οι κεντροδεξιοί ανέκτησαν τη δύναμή τους, αναπαράγοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ αμέσως μετά την ανακοίνωση του πρώτου ασφαλούς αποτελέσματος των εκλογών.

Επίσης, το BBC αναλύει τη διαδικασία των εκλογών στην Ελλάδα και τους 50 βουλευτές μπόνους στον πρώτο, που δεν προϋποθέτει κανονική πλειοψηφία, ενώ παρουσιάζει και τις δηλώσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παραδέχθηκε στην ήττα του.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στην αποχή, στη μικρή προσέλευση των πολιτών στις κάλπες, με το βρετανικό δίκτυο να τονίζει πως από τη μία έχουν διεξαχθεί πολλές εκλογικές αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια και άρα υπάρχει κορεσμός και από την άλλη πως την Κυριακή είχε 35 βαθμούς Κελσίου και οι περισσότεροι προτίμησαν να πάνε στις παραλίες.

 

Φωτό: Intimenews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook