Ενα λιποθυμικό επεισόδιο είχε την Τρίτη η βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, στη Βουλή.
Χάρη στην άμεση παρέμβαση των υπολοίπων βουλευτών, η Νόνη Δούνια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρείο της Βουλής και ανέκτησε τις δυνάμεις της.
Η ίδια μίλησε σήμερα στην εκπομπή "Μega Καλημέρα" και δήλωσε μεταξύ άλλων πως: "Ηταν ένα επεισόδιο που λειτούργησε συνδυαστικά με την πίεση τη ψυχολογική, την κούραση, την αϋπνία, γιατί βρίσκομαι σε περίοδο κλιμακτηρίου στα 50, οπότε δεν κοιμάμαι καλά. Είχα ξυπνήσει πολύ πρωί και δεν είχα φάει τίποτα, διότι ξυπνάω κάθε μέρα στις 6 για να προλάβω την καθημερινή μου προπόνηση και 7 βρίσκομαι στο κολυμβητήριο".
"Θέλω να προλάβω όλα τα υπόλοιπα μεσα στην ημέρα μου, τα παιδιά μου, τη δουλειά μου και όλα τα υπόλοιπα... Ετσι, σε συνδυασμό και με την ζέστη μέσα στην Ολομέλεια, ένιωσα την αδιαθεσία", πρόσθεσε η ίδια.
"Όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, ιδιαίτερα οι γυναίκες που καλούμαστε να υπηρετήσουμε πολλαπλούς ρόλους, οπότε όταν προσπαθείς να είσαι τέλεια σε όλους τους ρόλους σου και να αφήσεις και λίγο χρόνο για εσένα, όλα πολλές φορές δεν χωράνε", τόνισε η κ. Δούνια.
"Πρέπει να κάνουμε λίγο πίσω, να ακούμε το σώμα μας όταν μας χτυπάει ενα καμπανάκι και να καθόμαστε λίγο στο πλάι...", είπε κλείνοντας, συμπληρωνοντας πως μια χαρά στην υγεία της, όμως χρειάζεται λίγη ξεκούραση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr