
"Είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά η μόνη απόφαση με την οποία νοιώθουμε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε το πολιτικό πλαίσιο με το οποίο εκλεγήκαμε και όλα αυτά που λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια. Από εμάς το κρίσιμο είναι να κάνουμε αντιπολίτευση στη κυβέρνηση", σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος σχετικά με την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή.
"Στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή μιλάμε για 11 ανθρώπους που έχουν αποχωρήσει, οπότε ναι, είμαστε 11", συμπλήρωσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ερωτώμενος εάν ο Αλέξης Χαρίτσης θα αναλάβει την προεδρία του νέου κόμματος, ο κ. Ηλιόπουλος απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα και είπε πως όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες.
"Κάντε υπομονή λίγες μέρες κα θα τα δείτε όλα", συμφώνησε από την πλευρά του και ο κ. Χαρίτσης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr