
Τους νέους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εξελέγησαν στις ευρωεκλογές συνάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός, αφού συνεχάρη τη νέα ευρωομάδα, παρουσίασε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης στα ευρωπαϊκά ζητήματα ενόψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, ενώ συζητήθηκαν επίσης ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γιώργος Αυτιάς, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Δημήτρης Τσιόδρας, ενώ διαδικτυακά συνδέθηκαν ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές της Αλβανίας.
Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτος, η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο γραμματέας διεθνών σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου.
Δείτε εικόνες:
![Η πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη με τους νεοεκλεγμένους ευρωβουλευτές της ΝΔ στο Μαξίμου [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/93/935cba3733674f00ae84630c000fed35.jpg?v=1&maxwidth=650&)








Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr