X

Η σκληρή απάντηση Βαρουφάκη στον Κασσελάκη: Ευτυχώς, δεν θα έχει την ευκαιρία να υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε σήμερα πως αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα το 2015 δεν θα είχε υπουργό Οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Γράφει: TheToc team

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΜέΡΑ25 στα όσα είπε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης κατά του Γιάνη Βαρουφάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Αλέξη Τσίπρα το 2015, δήλωσε πως δεν θα είχε τον Γιάνη Βαρουφάκη για υπουργό Οικονομικών.

"Η δήλωση Κασσελάκη, περί λάθους Τσίπρα να υπουργοποιήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη, απλά επιβεβαιώνει ότι θα υπέγραφε από την αρχή τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο κ. Κασσελάκης δεν θα έχει την ευκαιρία να υπουργοποιήσει ποτέ κανέναν" σχολίασε αιχμηρά το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του.

Διαβάστε Επίσης

Μήνυμα Κασσελάκη στην ομάδα Αχτσιόγλου

Στην ίδια συνέντευξη, ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε μήνυμα στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου η οποία ανακοίνωσε ουσιαστικά χθες την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζουν το πότε.

"Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ" σημείωσε ο πρόεδρος του κόμματος. "Αν είναι να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα, ούτε εγώ έχω δικαίωμα να παίζω με την αγωνία και την υπομονή του ΣΥΡΙΖΑ", πρόσθεσε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέκρουσε το σχόλιο της δημοσιογράφου ότι υπάρχουν "σύννεφα", λέγοντας πως σε σχέση με τη "βουβαμάρα του 17%", τώρα είναι "καλό" ότι υπάρχει "ενέργεια και προσδοκία" για "μπορέσουμε να πάμε μπροστά".