Τα γενέθλιά του κλείνει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οι συνεργάτες του του ευχήθηκαν "χρόνια πολλά" με μία τούρτα. Νωρίτερα υπήρξε... "δημιουργική" αντιπαράθεση με τον Παύλο Πολάκη.
Από πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος γίνεται 45 χρόνων, έσπευσε να ευχαριστήσει μέσω Twitter όσους του ευχήθηκαν. Συγχρόνως ανέβασε και φωτογραφίες από την έκπληξη που του έκαναν οι συνεργάτες του στο γραφείο.
Ο Άδωνις έσβησε τα κεράκια της πρώτης του τούρτας, όπως έγραψε, και ανέβασε τις φωτογραφίες.
Πολάκης σε Άδωνι: Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις
Νωρίτερα όμως, ανήμερα πάντα των γενεθλίων του, ο κ. Γεωργιάδης είχε μία αντιπαράθεση με τον "μόνιμο" αντίπαλό του Παύλο Πολάκη.
"Και τώρα Άδωνι πλαστοφωτογράφε, μπορείς να αυτοκτονήσεις…. Σε πρόδωσε και η Handelsblatt" έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός στο Facebook.
Ο Παύλος Πολάκης παρέθεσε απόσπασμα από τη χθεσινή Handelsblatt όπου αναφέρεται:
"Σπάνια θα έχει πάει στο eurogroup στις Βρυξέλλες τόσο χαλαρός ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος όπως θα πάει αυτήν την Δευτέρα. Όχι τόσο επειδή δεν θα βρίσκεται στο τραπέζι ο αυστηρός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αφού ακόμα και να ήταν δεν θα είχε σοβαρό λόγο για κριτική, δεδομένου ότι η σωτηρία της Ελλάδας φαίνεται να βρίσκεται επιτέλους σε καλό δρόμο, γράφει σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα η γερμανική εφημερίδα".