X

Η Ζωή έστησε τους δημοσιογράφους στον ήλιο για δηλώσεις

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ψήφισε στα Εξάρχεια και έβγαλε τους δημοσιογράφους στον ήλιο προκειμένου να δηλώσει ότι πρέπει να αποκατασταθεί η δημοκρατία.

Γράφει: TheToc team

Το εκλογικό της δικαίωμα στο 5ο γυμνάσιο Αθηνών στα Εξάρχεια άσκησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρουσία πληθώρας ελληνικών και ξένων ΜΜΕ. Η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής κάλεσε τους πολίτες να... αποκαταστήσουν τη δημοκρατία, ενώ απαίτησε από τους δημοσιογράφους να βγουν στον ήλιο για να καταγράψουν τις δηλώσεις της οι τηλεοπτικές κάμερες.

Αφού έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, με στόχο "το τέλος των μνημονίων, η κ. Κωνσταντοπούλου, επεσήμανε ότι "αυτές οι εκλογές γίνονται για να τεθεί ο λαός στο περιθώριο. Όμως ο λαός θα ακυρώσει τα σχέδια εκείνων που θέλουν να τον βάλουν στη γωνία και να του επιβάλουν μνημόνια παρά τη βούλησή του. Είναι αποφασισμένος, οι νέες γενιές είναι αποφασισμένες και γνωρίζουν ποιοί δεν τους πρόδωσαν. Θα πάρουν αποφασιστική πρωτοβουλία για να αποκατασταθεί η δημοκρατία στον τόπο μας".

Σημειώνεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε δήλωση και στα αγγλικά για τα ξένα ΜΜΕ.