Ανακοινώθηκαν από τον εκδοτικό οίκο "Gutenberg" τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο πάνελ της παρουσίασης του βιβλίου "Ιθάκη" του Αλέξη Τσίπρα, η οποία είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα.
Μεταξύ όσων θα τοποθετηθούν για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα είναι ο Πέτρος Κόκκαλης, γραμματέας του "Κόσμος" και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την περίοδο 2019–2024. Επίσης, θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, πρώην γραμματέας του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τη Χαριλάου Τρικούπη.
Παρόντες θα είναι ακόμη ο Μιχάλης Καλογήρου, διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, η ηθοποιός Μαρία Κατοσυλίδη και ο ηλεκτρολόγος μηχανικός, Δημήτρης Κιτσικόπουλος.
Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχουν οι δημοσιογράφοι Άρης Ραβανός και Όλγα Στέφου.