Ηχηρές αιχμές Αμυρά κατά του Ποταμιού μετά το "διαζύγιο"

"Δεν μπορεί το Ποτάμι να καταγγέλλει την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή και από την άλλη να δίνει σανίδα σωτηρίας ψηφίζοντας την συμφωνία", σημείωσε ο βουλευτής

ixires-aixmes-amura-kata-tou-potamiou-meta-to-diazugio
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ηχηρές αιχμές κατά του Ποταμιού περιλάμβανε η πρώτη τοποθέτηση του Γιώργου Αμυρά μετά την ανεξαρτητοποίηση του από το κόμμα.

Ο βουλευτής χαρακτήρισε την απόφαση του δύσκολη, δήλωσε ωστόσο ότι ήταν μονόδρομος διότι δεν ήθελε να ακολουθήσει το δρόμο του Σπύρου Δανέλλη.

«Άλλωστε, πρόσθεσε, και το Ποτάμι ή ότι απόμεινε από αυτό ετοιμάζεται τις επόμενες ώρες να ψηφίσει τη συμφωνία όπως και ο Σπύρος Δανέλλης»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής υπογράμμισε ότι πάλευε εδώ και καιρό να σταματήσει αυτόν τον παραλογισμό. Εξήγησε ότι το Ποτάμι που το περασμένο Καλοκαίρι συντάχθηκε με την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η ΝΔ για τη συμφωνία, καθώς και καταψήφισε την πρόσφατη πρόταση εμπιστοσύνης, ετοιμάζεται τώρα να υπερψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Είχα και έχω σταθερές απόψεις» υπογράμμισε απαντώντας στην κριτική των πρώην συντρόφων του και συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος ανέφερε ότι δεν μπορεί το Ποτάμι να καταγγέλλει την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή και από την άλλη να δίνει σανίδα σωτηρίας ψηφίζοντας την συμφωνία.

«Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» δήλωσε. Επανέλαβε ότι εκείνος θα καταψηφίσει τη συμφωνία επειδή θέλει να φύγει η κυβέρνηση και κλείνοντας εξέφρασε την ευχή να βρει φώτιση το Ποτάμι.

 

 

 

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook