Καλεί Μορώνη, Μακρυδημήτρη στη Βουλή η ΔΗΜΑΡ

Στη Βουλή φέρνει η ΔΗΜΑΡ το θέμα που ανέκυψε μετά τις παραιτήσεις Μακρυδημήτρη - Μορώνη από τη ΝΕΡΙΤ, με ερώτηση του Νίκου Τσούκαλη.

kalei-morwni-makrudimitri-sti-bouli-i-dimar
SHARE THIS
0
SHARES

Ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Τσούκαλης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ζητεί να καλέσει προς ακρόαση τον Πρόεδρο Αντώνη Μακρυδημήτρη και τον Υπεύθυνο του Προγράμματος Ροδόλφο Μορώνη.

Στην επιστολή του αναφέρει : «Οι παραιτήσεις των Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφου Μορώνη καθώς επίσης και η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες διενέργειας του διαγωνισμού πρόσληψης στη ΝΕΡΙΤ έχουν προκαλέσει τις εύλογες ανησυχίες για το διαφανή, αντικειμενικό και ποιοτικό χαρακτήρα της Νέας Δημόσιας Τηλεόρασης. Κατόπιν τούτων καθίσταται επιτακτική η άμεση ενασχόληση της επιτροπής με το συγκεκριμένο θέμα».

Είναι βέβαιο ότι και άλλοι βουλευτές μέλη της επιτροπής που ανήκουν στην αντιπολίτευση θα θίξουν το θέμα είτε κατά την συνεδρίαση της επιτροπής την ερχομένη εβδομάδα, είτε με την κοινοποίηση παρόμοιων αιτημάτων τους όπως αυτό του κ. Τσούκαλη, προς τον πρόεδρο της επιτροπής και βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιο Νεράντζη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook