Κείμενο με το οποίο καλείται ο πρωθυπουργός να «σταματήσει τον ατέρμονα διάλογο» και «να συναντήσει το λαό στις πλατείες» δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα των «Ενεργών Πολιτών» του Μανώλη Γλέζου, ενώ το εν λόγω κείμενο αναδημοσιεύει στον λογαριασμό του στο twitter και ο πρώην υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μηλιός.
Μάλιστα ο κ. Μηλιός με δεύτερο μήνυμά του στο twitter κατηγορεί όσους έσπευσαν να του αποδώσουν το κείμενο, αλλά δεν αρνείται ότι συμφωνεί με όσα αναγράφει.
Στο κείμενο σημειώνει ότι «Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαθαίνει αποσπασματικά και μένει έκπληκτος από την στάση των δανειστών.
Τώρα, που οι απειλές είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ.
Αυτές τις στιγμές που η αντιπολίτευση ζητάει να υπογράψει η κυβέρνηση περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, που συντάσσεται με τις απαιτήσεις των δανειστών για ακόμα περισσότερες αυξήσεις φόρων και για την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας.
Ο πρωθυπουργός να σταματήσει τον ατέρμονα "διάλογο"¨με τους δανειστές και να συναντήσει τον Ελληνικό λαό στις πλατείες.
Να τον ενημερώσει, να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί του.
Και μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει.
Και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών».
Από του Μαξίμου στις Πλατείες | Κίνηση Ενεργοί Πολίτες http://t.co/lAEYaUxEh7
— Γιάννης Μηλιός (@john_milios) June 14, 2015 Η γελοιότητα δεν έχει πάτο, δεν αναδημοσιεύω κατι με το οποίο διαφωνώ, ωστόσο πρόκειται για την ιστοσελίδα το Μανώλη Γλέζου.
— Γιάννης Μηλιός (@john_milios) June 14, 2015
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr