Καμμένος σε Ραχήλ:«θα μου διαλύσεις το κόμμα»

Συνεχίζεται η εσωστρέφεια στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων – Νέο δημοσίευμα για καυγά Πάνου Καμμένου με Ραχήλ Μακρή – Διαψεύδει το γραφείο Τύπου των ΑΝ.ΕΛ.

kamenos-se-raxiltha-mou-dialuseis-to-komma
SHARE THIS
0
SHARES

Επεισόδιο μεταξύ του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου και της Ραχήλ Μακρή, έλαβε χώρα, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» και μάλιστα στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής.

Συγκεκριμένα την ώρα που η Ραχήλ μιλούσε για την ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών Χρυσούλας Γιαταγάνα και Κώστα Γιοβανόπουλου, αναφερόμενη μάλιστα και σε άλλη βουλευτή η οποία προτίθεται να παραιτηθεί, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Καμένο.

Ο τελευταίος φέρεται να είπε στην κ. Μακρή «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις» με τη βουλευτή να του απαντά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα: «Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή…».

Ο κ. Καμμένος επανήλθε λέγοντάς «Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες» και την κ. Μακρή να επιμένει ότι «Ισα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Έτοιμη ήταν».

Από την πλευρά της η ηγεσία χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «αποκύημα φαντασίας του συντάκτη του» και σημειώνει για μια ακόμη φορά ότι οι ΑΝ.ΕΛ. γίνονται στόχος συγκεκριμένων συμφερόντων.    

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook