Καμμένος: Εθνική προδοσία από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων

Σε ανάρτησή του στο twitter, γράφει αύριο η τελευταία πράξη του πρωτοφανούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Νέες βολές από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και μέχρι πρόσφατα κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, σχετικά με την ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ που αναμένεται αύριο Παρασκευή.

Σε ανάρτησή του στο twitter, γράφει «Αύριο η τελευταία πράξη του πρωτοφανούς κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος για τη Δημοκρατία μας, με Εθνική προδοσία της Μακεδονίας από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων.»

Καμμένος: Εθνική προδοσία από την κυβέρνηση της αποστασίας των αχάριστων
 

 

Η νέα σκληρή επίθεση μέσω του twitter ακολουθεί τις εξελίξεις με την αρνητική γνωμοδότηση της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής για την ΚΟ των ΑΝΕΛ

Το Επιστημονικό Συμβούλιο δεν υιοθετεί τον ισχυρισμό των ΑΝΕΛ ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του μπορεί να διατηρήσει τα προνόμια της εντάσσοντας στη δύναμη της, βουλευτή που έχει εκλεγεί με άλλο κόμμα. 

Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης, ο πρόεδρος της Βουλής έκανε μια αμφίσημηδήλωση που έδωσε τροφή σε νέα σενάρια. «Υπάρχει μια ολόκληρη μέρα αύριο για την οποία θα κάνετε ρεπορτάζ. Γι’ αυτο τις προηγούμενες μέρες αφήσαμε αυτόν το χρόνο, θα πω και κάτι ακόμα, υπάρχει αύριο ολόκληρη μέρα έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί θέμα. Αφήσαμε χρόνο για να μπορούν να θεραπευτούν πράγματα πριν έρθει η διάλυση» είπε χαρακτηριστικά. 

Νωρίτερα, πάντως, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο Νίκος Βούτσης επανέλαβε ότι ουδέποτε έχει θέσει ο ίδιος ζήτημα διάλυσης Κοινοβουλευτικής Ομάδας απαντώντας έτσι στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου που τον εμφανίζει ως ενορχηστρωτή της μεθόδευσης αυτής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι αν και η τελική απόφαση είναι δική του, ενημέρωσε ότι θέλει να ακούσει πριν αποφασίσει τις απόψεις των άλλων κομμάτων για τη Γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής. Για τον λόγο αυτό συγκαλεί αύριο το πρωί Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής.

Επανέλαβε τέλος ότι για να υπάρξουν αλλαγές επί του Κανονισμού της Βουλής απαιτούνται ευρύτατες συναινέσεις

«Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τον Κανονισμό» δήλωσε αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι θα κινηθεί εντός της γνωμοδότησης του Επιστημονικού Συμβουλίου.

Διαβάστε επίσης Διάλυση προ των πυλών για την ΚΟ των ΑΝΕΛ- Αρνητική η εισήγηση

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ