Καμμένος για Καστελόριζο: το ίδιο δεν θα έκανε ο Ανδρέας;

Στον Ανδρέα Παπανδρέου ανέτρεξε και ο Πάνος Καμμένος για να ξεπλύνει το ταξίδι με τη Χρυσή Αυγή στο Καστελόριζο

kammenos-gia-kastelorizo-to-idio-den-tha-ekane-o-andreas
|
SHARE THIS
0
SHARES

Εμμένει στη θέση του για χάραξη εξωτερικής πολιτικής (και) από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος, ανατρέχοντας στον Αν. Παπανδρέου ταυτίζοντας μάλιστα εαυτόν με τον Γεράσιμο Αρσένη και Γιάννη Χαραλαμπόπουλο. 

Απαντώντας σε όσους τον επικρίνουν για τις ανακοινώσεις που εκδίδει το υπουργείο αναφορικά με τις μεθοδεύσεις τηςΤουρκίας, αναρωτήθηκε τι θα έπρεπε να κάνει όταν η γειτονική χώρα προκαλεί με βουλευτές της να απειλούν ότι θα κατεβάσουν τις ελληνικές σημαίες από τα νησιά μας  «Δεν έπρεπε να υπάρξει απάντηση;» δήλωσε και απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τους κάλεσε να απαντήσουν τι θα έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου σε παρόμοιες καταστάσεις,υπενθυμίζοντας ότι πριν πεί «βυθίσατε το Χώρα» τα ίδια είχαν κάνει οι Αρσένης και Χαραλαμπόπουλος.

Αναφορικά με την επίσκεψη στο Καστελόριζο υποστήριξε ότι αν αναβάλλονταν θα είχε «εθνικές συνέπειες».

Εξέφρασε τη λύπη του για τη μη συμμετοχή της ΝΔ και ζήτησε τα θέματα της εθνικής άμυνας να μην αποτελούν σημείο αντιπαράθεσης αλλά πεδίο εθνικής στρατηγικής.
Κατά τα λοιπά μίλησε εκτενώς για τα επιτεύγματα του ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για καμένη γη στη περίπτωση που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρέμεινε στην κυβέρνηση.
Και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη για να εγκαλέσει την ηγεσία της ΝΔ ότι συμβαδίζει με την σκληρή στάση των δανειστών.
Ρώτησε μάλιστα τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν συμφωνούν με την κεντρική γραμμή της ΝΔ ειδάλλως να καταδείξουν τη διαφωνία τους κατά τη ψήφιση του προυπολογισμού.
Υποστήριξε ότι αν η κυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχε παραμείνει στην εξουσία σήμερα θα ψηφίζονταν μέτρα ύψους 8,5 δις ευρώ αφού όπως είπε είχαν υπογράψει πλεόνασμα 4,5%. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν οι συντάξεις, να μείνει σταθερή ή να αυξηθεί η ανεργία να γίνουν νέες απολύσεις στο δημοσίο τομέα.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook