Καμμένος κατά πάντων: Νέο tweet με "καρφιά" κατά του Βούτση

«Λάδι στη φωτιά» φαίνεται να ρίχνει με νέο tweet ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος.

kammenos-kata-pantwn-neo-tweet-me-karfia-kata-tou-boutsi
SHARE THIS
0
SHARES

«Λάδι στη φωτιά» φαίνεται να ρίχνει με σειρά "τιτιβισμάτων" ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος. Αφού αρχικά ανέφερε ότι το plan B για το Σκοπιανό που παρουσίασε στις ΗΠΑ δεσμεύει μόνο εκείνον, στη συνέχεια άφησε αιχμές προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, σχολιάζοντας δημοσίευμα που θέλει τη Γαλλία και την Αμερική να προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο.

«Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες…», έγραψε στον λογαριασμό του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

 

Είχε προηγηθεί και πάλι μέσω Twitter η πρώτη του επίσημη αντίδραση μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του στις ΗΠΑ.

Ο Πάνος Καμμένος στο tweet διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό και δηλώνει το... απίθανο, δηλαδή ότι στη συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ κατέθεσε πρόταση για νέες βάσεις και plan B για το Σκοπιανό που δεσμεύει μόνο... εκείνον. 

Το tweet Καμμένου: «Συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω: 1 Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα 2 Ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα 3 Οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν». 

 

Η απάντηση της Εφημερίδας των Συντακτών: 

1. Ο υπουργός μιλάει για ψευδή δημοσιεύματα στην εφημερίδα μας αλλά δεν αναφέρεται σε τίποτα απ' όσα γράψαμε παρά μόνο στο ότι μετά τις επίμαχες δηλώσεις του στις ΗΠΑ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον ίδιο και στον πρωθυπουργό με πρωτοβουλία του τελευταίου. Σε ό,τι μας αφορά η είδηση αυτή είναι απολύτως διασταυρωμένη. Γράφτηκε δε και σε άλλα ΜΜΕ- ηλεκτρονικά και έντυπα. Το γιατί ο κ. Καμμένος προτιμάει να αναφερθεί μόνο στην ΕΦΣΥΝ είναι ζήτημα προς διερεύνηση. 
2. Ο υπουργός αναφέρεται σε κέντρα που κατά τη γνώμη του διοχέτευσαν δημοσιεύματα στην εφημερίδα μας. Αν αυτή είναι η δική του σχέση με εφημερίδες κι αν μόνο αυτό τον τρόπο γνωρίζει ως πηγή δημοσιευμάτων, προφανώς κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια. Δεν μας αφορά. Οφείλει όμως να είναι προσεκτικός όταν μιλά για την «Εφ.Συν.». Και το κυριότερο οφείλει να φανερώσει τα κέντρα για τα οποία κάνει λόγο. Διαφορετικά θα μας υποχρεώσει να προβούμε στους χαρακτηρισμούς που αρμόζουν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Δεν το επιθυμούμε. 
3. Στις ΗΠΑ ο κ. Καμμένος πήγε ως υπουργός της κυβέρνησης. Προσωπικές απόψεις μπορεί να έχει όσες θέλει. Ας τις καταθέτει όπου θέλει στις ιδιωτικές του συναντήσεις. Όχι στις επίσημες επαφές που έχει ως υπουργός και εκπρόσωπος της χώρας. 
4. Οι περίφημες βάσεις λειτουργούν; Σοβαρά; και τότε τι πήγε να τάξει στους Αμερικανούς Κάτι που ήδη έχουν; Ας μην υποτιμά την νοημοσύνη μας ο κ. Καμμένος. Δεν τιμά κανένα. Και κυρίως τον ίδιο. 
 

Επιμένει ο Καμμένος 

Ο κ. Καμμένος επανήλθε αργότερα με νέο tweet: 

 

 

 

Φωτογραφία: Αρχείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook