Καμμένος: "Ουδέποτε ανέφερα ότι η κυβέρνηση πήρε χρήματα από τον Σόρος"

Σε... ΝΔ και ΔΗΣΥ χρεώνει ο Πάνος Καμμένος τις διαρροές σύμφωνα με τις οποίες φέρεται ο ίδιος να έχει μιλήσει για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Σόρος.

kammenos-oudepote-anefera-oti-i-kubernisi-pire-xrimata-apo-ton-soros
SHARE THIS
0
SHARES

Σε... ΝΔ και ΔΗΣΥ χρεώνει ο Πάνος Καμμένος τις διαρροές σύμφωνα με τις οποίες φέρεται ο ίδιος να έχει μιλήσει για χρηματισμό της κυβέρνησης από τον Σόρος. 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβίβασε στη Βουλή γραπτή απάντηση σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη. Υποστηρίζει ότι τα σενάρια αυτά διακινήθηκαν κατά βάση από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου για προφανείς λόγους αντιπερισπασμού της κοινής γνώμης.

"Επειδή λαμβάνουν πλέον τη μορφή κοινοβουλευτικού ελέγχου επιθυμώ να επαναλάβω και να καταστήσω σαφές ότι ουδέποτε ανέφερα ότι η Κυβέρνηση έλαβε χρήματα από τον Τζ. Σόρος. Αντιθέτως, αναφέρθηκα, στο εν λόγω άτομο, σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρία έκδοσης βίζα, που όμως ουδεμία σχέση έχει με την Κυβέρνηση. Περαιτέρω σας παραπέμπω σε δηλώσεις παρόντων, στο Υπουργικό Συμβούλιο,
Υπουργών ενώ παράλληλα υπενθυμίζω ότι σε όλα τα Υπουργικά Συμβούλια τηρούνται και τα σχετικά πρακτικά.

Τέλος θεωρώ την υπόθεση περαιωθείσα και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια ορισμένων να οικοδομήσουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας πάνω στις συγκεκριμένες αναφορές μου" τονίζει ο κ. Καμμένος.

Φωτογραφία: Ευρωκίνηση 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook