Καμμένος: Πρώτα εκλογές και μετά κυβέρνηση ειδικού σκοπού

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ότι η όποια συναίνεση μπορεί να επιτευχθεί μετά τις εκλογές.

kammenos-prwta-ekloges-kai-meta-kubernisi-eidikou-skopou
SHARE THIS
0
SHARES

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμένος για το θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην παράταση του βίου της κυβέρνησης με οποιοδήποτε σενάριο.

Συναίνεση για μια εθνική πολιτική διαπραγμάτευσης μπορεί να υπάρξει μόνο μετά τις εκλογές

Ο κ. Καμμένος, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον επίτιμο Πρόεδρο της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη επανέλαβε ότι συναίνεση για μια εθνική πολιτική διαπραγμάτευσης μπορεί να υπάρξει μόνο μετά τις εκλογές, διευκρινίζοντας ότι ο Επίτιμος Πρόεδρος επιθυμεί αυτή η λύση να προχωρήσει άμεσα. «Είναι και το μόνο σημείο διαφωνίας μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Ανησυχεί ο κ. Μητσοτάκης για την κατάσταση στην χώρα. Αν δεν ανατρεπόταν το 1993 η κατάσταση στην οικονομία θα ήταν διαφορετική. Μου ζήτησε να βρεθεί λύση συναίνεσης για μια εθνική πολιτική διαπραγμάτευσης. Μπορεί να υπάρξει τέτοια λύση μετά τις εκλογές και σε αυτό διαφωνήσαμε. Θα ανταλλάξουμε και πάλι απόψεις. Πριν από τις εκλογές τέτοιες λύσεις δεν μπορούν να βρεθούν», ήταν η χαρακτηριστικές αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook