Καμμένος στη Βουλή: Εγώ έχω και πτυχίο ιπτάμενου και 5.000 ώρες πτήσεις!

Κατηγόρησε δε την ΝΔ ότι αν συμβεί οτιδήποτε σε αυτόν ή στην οικογένεια του ηθικός αυτουργός θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση.

kammenos-sti-bouli-egw-exw-kai-ptuxio-iptamenou-kai-5000-wres-ptiseis
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Πάνος Καμμένος μπορεί να έδωσε θολές εξηγήσεις για τις εξωθεσμικές του συνομιλίες με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη αλλά απάντησε με...στοιχεία στη ΝΔ που τον εγκαλεί ότι κάνει τον συγκυβερνήτη στα στρατιωτικά ελικόπτερα κόντρα στους κανονισμούς.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν  προετοιμασμένος και  κατάθεσε το εγχειρίδιο του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χίουι αναφορικά με τον αριθμό των επιβαινόντων και αποκάλυψε ότι ο ίδιος κατέχει άδεια και πτυχίο ιπταμένου με πάνω από 5.000 ώρες πτήσεις. Υποστήριξε εξάλλου ότι με τον κανονισμό αυτό έχουν πετάξει όλοι οι πρώην υπουργοί Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος επέμεινε μάλιστα ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα στρατιωτικά μέσα γιατί θέλουν να βρίσκονται κοντά στα στρατευμένα νιάτα.

Πηγαίνουμε στα στρατοπέδα, στα πλοία, συζητούμε με τους στρατιώτες κοιμόμαστε εκεί είπε θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι είναι «μάχιμος» υπουργός που δεν ενδιαφέρεται για τον καλλωπισμό των στρατοπέδων και την υποδοχή των ομόλογων του.

Αναφερόμενος στην επίμαχη ανάρτηση με την φαλλική γραβάτα στο προσωπικό του twιtter μετά το Eurogroup την οποία μετά το σάλο την απέδωσε στο «παιδί» ισχυρίστηκε ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εναντίον του.

Κατηγόρησε δε την ΝΔ ότι αν συμβεί οτιδήποτε σε αυτόν ή στην οικογένεια του ηθικός αυτουργός θα είναι η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σε ότι αφορά την επίμαχη υπόθεση των συνομιλιών του με τον ισοβίτη για τα ναρκωτικά σκοπό ισχυρίστηκε εκ νέου ότι ήθελε να βοηθήσει την Δικαιοσύνη και τα παιδιά στα Εξάρχεια και στο Περιστέρι που κινδυνεύουν από τα ναρκωτικά.      

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook