Καμμένος: Θα μπορούσα να συννενοηθώ με τον Τσίπρα, έχει καλές προθέσεις

Θετικός σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος παράλληλα εμφανίζεται απογοητευμένος από τον Καραμανλή- «Ο Σαμαράς προσεγγίζει βουλευτές των ΑΝΕΛ», δήλωσε

kammenos-tha-mporousa-na-sunnenoithw-me-ton-tsipra-exei-kales-protheseis
SHARE THIS
0
SHARES

Ανοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα κάνει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «είναι καλών προθέσεων» και πως θα μπορούσε να συνεννοηθεί μαζί του.

«Πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι καλών προθέσεων και θα μπορούσα να συνεννοηθώ μαζί του» 

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αρχή, πριν από τις εκλογές ή αμέσως μετά τις εκλογές συμφωνούσαμε στο θέμα της διαγραφής του χρέους και της αναγνώρισης του ως επονείδιστου και επαχθούς. Από εκεί και πέρα υπάρχουν διαφορετικές φωνές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχει μια αλλαγή της στάσης. Εγώ πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας είναι καλών προθέσεων και θα μπορούσα να συνεννοηθώ μαζί του. Για να είμαι ξεκάθαρος. Δεν θα μπορούσα να συνεννοηθώ με συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που έχουμε εντελώς διαφορετικές απόψεις, όπως για παράδειγμα στα εθνικά θέματα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δήλωσε «απογοητευμένος» από τον Κώστα Καραμανλή, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά: «Εχει διαλέξει το δικό του δρόμο, το δρόμο της σιωπής. Τώρα πλέον είναι πολύ αργά ακόμα και για να μιλήσει. Τώρα, έχουν έρθει έτσι τα πράγματα στη χώρα, ώστε ακόμα και αν μιλήσει για να ανατραπεί αυτό το κακό που έχει γίνει θα πρέπει να κινηθούν άλλες δυνάμεις για να αναλάβουν τη διακυβέρνηση του τόπου».

«Ο Καραμανλής διάλεξε τον δρόμο της σιωπής»

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος επιτέθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας πως «έχει προσπαθήσει πολλές φορές με διάφορους τρόπους, να πλησιάσει βουλευτές, να τους τάζει λαγούς με πετραχήλια. Επιχειρηματίες πάνε να πιάσουν βουλευτές να τους πουν ελάτε εδώ και τέτοια. Έχουν γίνει προτάσεις ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Ο κ. Σαμαράς, ξέρει από αποστασίες, είναι ειδικός. Το έχει κάνει με τον κ. Συμπιλίδη», δήλωσε.

Κλείνοντας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στο ΚΚΕ, αφήνοντας ανοιχτό ακόμη και ένα ενδεχόμενο «άνοιγμα» προς το Κομμουνιστικό Κόμμα: «Εμείς με το ΚΚΕ έχουμε πολλές διαφορές στην πολιτική, όμως το θεωρούμε έναν αξιόπιστο συνομιλητή και ένα έντιμο πολιτικό αντίπαλο. Στα αυτοδιοικητικά το ΚΚΕ έχει μια δική του γραμμή, προστατευτική λίγο. Εάν συμπέσουμε και θα συμπέσουμε σε κάποιες περιοχές ή τοπικές κοινωνίες των ΑΝΕΛ με το ΚΚΕ θα το κάνουμε».

φωτογραφία: fosphotos.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook