Πολιτικός και φυσικά αθλητικός κόσμος παραβρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (9/12) στην αίθουσα του ΣΕΦ, "Μελίνα Μερκούρη", ώστε να τιμήσουν τον Γιάννη Ιωαννίδη και το βιβλίο προς τιμή του "Γεννημένος νικητής", που έγραψαν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Σκουντής και Δημήτρης Καρύδας.
Στην εκδήλωση έδωσαν το "παρών" ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης και Παύλος Χρηστίδης και ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.
Κώστας Καραμανλής και Νίκος Ανδρουλάκης, όπως πιάστηκαν από τον φωτογραφικό φακό, είχαν θερμή χειραψία και ολιγόλεπτη συνομιλία.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή, ενώ είχε γίνει υφυπουργός Αθλητισμού μετά τις εκλογές του 2007. "Έφυγε" από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου του 2023, σε ηλικία 78 ετών.
Εικόνες από την εκδήλωση: