Follow us

Ξέσπασμα Καρανίκα για τους "ελίτ ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ": Δεν άντεξαν τον Τσίπρα, τώρα δεν αντέχουν τον Κασσελάκη

Καρφιά του Νίκου Καρανίκα με ανάρτησή του στην ελίτ, τους "ιδιοκτήτες" του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που επιτίθεται στον "χυλό" που στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Με μακροσκελή του ανάρτηση ο Νίκος Καρανίκας τοποθετείται για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ασκώντας σκληρή κριτική, μιλώντας για ελίτ, ιδιοκτήτες του κόμματος, ισοβίτες της εξουσίας, και βαρώνους του κόμματος.

"Μέσα στον πανικό τους αποκαλύπτουν πόσο ελίτ αισθάνονται και έτσι επιτίθενται στον "χυλό” που στηρίζει τον σύντροφο Stefanos Kasselakis αλλά ο χυλός τον οποίο αντιμετωπίζουν υποτιμητικά είναι η κοινωνία, ο λαός", γράφει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

"Την λαϊκότητα των μη ειδικών της πολιτικής και των ανθρώπων που δεν συμμετέχουν στις οργανωμένες κοινότητες φοβούνται οι ισοβίτες της εξουσίας, οι βαρώνοι του κόμματος και γι' αυτό εχθρεύονται την προοδευτική διεύρυνση, τον χυλό και τον σύντροφο Κασσελάκη" συνεχίζει.

Επίσης, σημείωσε ότι "την περιβόητη (κομματική) προϋπηρεσία που ζητάνε από τον χυλό, από τον σύντροφο Κασσελάκη και τους ψηφοφόρους, αυτοί και αυτές ως νομενκλατούρα δεν ξέρουν τι είναι προϋπηρεσία ως εργατική τάξη, δηλαδή ο εργατικός χυλός, αλλά θέλουν να την εκπροσωπούν και παράλληλα την σνομπάρουν".

Διαβάστε Επίσης

Ολόκληρη η ανάρτηση

"Ο χυλός, η κοινωνία, εμείς

(σε 3’ της ώρας σου)

Θέλω να επισημάνω προς την Ελίτ, τους "ιδιοκτήτες” του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που κόπτονται ως σοβαρές και σοβαροί θεματοφύλακες τις Αριστεράς για τα ιερά κείμενα και κειμήλια, να αρχίσουν αρχικά από την ανάγνωση των ιερών κειμένων και της ιστορίας μπας και καταλάβουν τι λένε όταν επικαλούνται την σοβαρότητα. Δεν είναι σοβαροί με αυτά που λένε.

Μέσα στον πανικό τους αποκαλύπτουν πόσο Ελίτ αισθάνονται και έτσι επιτίθενται στον "χυλό” που στηρίζει τον σύντροφο Stefanos Kasselakis αλλά ο χυλός τον οποίο αντιμετωπίζουν υποτιμητικά είναι η κοινωνία, ο λαός. Ο φανατισμός θολώνει την λογική, ρωτήστε τον Σπινόζα. Δεν ειναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Το ΕΑΜ που αγωνίστηκε για το κοινό καλό με Λαοκρατία και όχι για τον Σοσιαλισμό, έγινε απο τον λαό δηλαδή τον χυλό της κοινωνίας, και όχι από τους ειδικούς της πολιτικής, ούτε από τις οργανωμένες κοινότητες και αν δεν το ξέρουν ας ρωτήσουν τον σύντροφο Γληνό! Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.!

Η κοινωνία, η μάζα, ο λαός, αυτός ο χυλός που καταγγέλλουν είναι η ύλη από την οποία προκύπτουν οι οργανωμένες κοινότητες, ομάδες κόμματα…Ρωτήστε τον Κανέττι. Την λαϊκότητα των μη ειδικών της πολιτικής και των ανθρώπων που δεν συμμετέχουν στις οργανωμένες κοινότητες φοβούνται οι ισοβίτες της εξουσίας, οι βαρώνοι του κόμματος και γι' αυτό εχθρεύονται την προοδευτική διεύρυνση, τον χυλό και τον σύντροφο Κασσελάκη.

Αφού δεν το άντεξαν με τον σύντροφο Τσίπρα, τώρα δεν αντέχουν τον σύντροφο Κασσελάκη γιατί εκφράζει την διεύρυνση, την Σύγχρονη Αριστερά, την πολιτική με τον δικό του τρόπο και όχι την σοβαροφάνεια του αναχρονισμού.

Αυτό που εγώ διασκεδάζω είναι η αγωνία τους να πείσουν ότι είναι σοβαροί και σοβαρές, ότι είναι πιο αριστερά από τον χυλό και έτσι ανακάλυψαν μέχρι και την Αγροτική Τάξη – του προηγούμενου αιώνα για να μας πείσουν (ομιλία Αχτσιόγλου).

Αλλά ως ελίτ είναι τόσο αποκομμένοι από την κοινωνία και τον χυλό που δεν τους είπε κανένας αγρότης σήμερα, ότι αγρότης αυτόν τον αιώνα σημaίνει επιχειρηματίας, αφεντικό του εαυτού του με πολλά προβλήματα εξαιτίας της ολιγωρίας του κράτους και εργάτης γης είναι κάτι το εποχιακό και συμπληρωματικό, αλλά είναι τόσο θολή η μάτια τους & η πολιτική τους που δεν βλέπουν καθαρά. Ρωτήστε έναν αγρότη.

Δεν είναι σοβαρα πράγματα αυτά.

Την περιβόητη (κομματική) προϋπηρεσία που ζητάνε από τον χυλό, από τον σύντροφο Κασσελάκη και τους ψηφοφόρους, αυτοί και αυτές ως νομενκλατούρα δεν ξέρουν τι είναι προϋπηρεσία ως εργατική τάξη, δηλαδή ο εργατικός χυλός, αλλά θέλουν να την εκπροσωπούν και παράλληλα την σνομπάρουν. Μεταμοντέρνο ή αποτυχημένος κάκιστος συνδικαλισμός; Ρωτήστε τον Λούκατς. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Όσο για την σοβαρότητα και τα θολά νερά της πολιτικής δεν ήταν ανάγκη να ειπωθούν από αυτές και αυτούς που ζητάνε σκληρές δομές αλλά δεν λένε κουβέντα για το περιεχόμενο και κατά τ άλλα κατηγορούν άλλους για μεταπολιτική. Δεν είναι σοβαρα πράγματα αυτά.

Ούτε είναι σωστό να βάζουν αριστερόμετρο βουλευτές βουλευτίνες και στελέχη που ψήφισαν το μνημόνιο λέγοντας ως δικαιολογία ότι είχαν και έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους, μια άλλη πολιτική, άλλη πίστη και επιθυμία ως γνήσιοι αριστεροί και αριστερές, ενώ μια άλλη ομάδα, τίμια κατά τ' άλλα που δεν διαφωνούν σήμερα μαζί τους έχει φύγει από το 2015 και το 1992. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Χαίρομαι που αυτός ο χυλός, από την εποχή του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα, στηρίζει την προοδευτική διεύρυνση και τώρα με τον σύντροφο Κασσελάκη Στέφανο, αυτός ο χυλός έπιασε το νήμα με πείσμα από εκεί που αφέθηκε και τώρα ανανεώνει την ελπίδα.

Εκλέγοντας τον σύντροφο Κασσελάκη Στεφανο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ο κόσμος τον επιλέγει για μια Σύγχρονη προοδευτική πατριωτική Αριστερά που υπηρετεί το κοινό καλό και με καλό τρόπο να κυβερνήσει για να αλλάξει τον τόπο.

Αυτά είναι ξεκάθαρα σοβαρά πολιτικά πράγματα".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΓΙΑ ΤΟ OPEN 29 Σεπ 2023 | 20:31

MRB: 20,7% πίσω ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά μεγάλη δυσαρέσκεια για κυβέρνηση - Το 69,3% δεν θα ψήφιζε τον Κασσελάκη για πρωθυπουργό

Αρνητική εξέλιξη η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λένε οι πολίτες στη δημοσκόπηση της MRB - Κακή αξιολόγηση για την κυβέρνηση σε ακρίβεια, φωτιές, πλημμύρες

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 29 Σεπ 2023 | 19:38

Η πρώτη δημόσια κόντρα Κασσελάκη - κυβέρνησης: "Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος" - "Να μάθει τους κανόνες της Βουλής"

Η πρώτη κόντρα Κασσελάκη - κυβέρνησης μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - Το βίντεο από το γραφείο του στη Βουλή, οι... βόλτες και η μπάλα στην εξέδρα

ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ 29 Σεπ 2023 | 19:22

Κασσελάκης στις Σπέτσες: Ο λαός είναι σοφός, ο λαός ξέρει τι προβλήματα έχει, ξέρει τι λύσεις χρειάζεται

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ιδιαίτερη σχέση με τις Σπέτσες λόγω του αρχοντικού που διαθέτει η οικογένειά του στο νησί.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ 29 Σεπ 2023 | 18:34

Στέφανος Κασσελάκης: Η Τατιάνα Στεφανίδου τον γνώρισε και εντυπωσιάστηκε από την "τρομερή αυτοπεποίθησή" του [Βίντεο]

Ο Στέφανος Κασσελάκης εδωσε χθες την πρώτη τηλεοπτική "προεδρική" συνέντευξη - Η συνομιλία με την Τατιάνα Στεφανίδου

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ 29 Σεπ 2023 | 17:52

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ: Επιστολή της "Ομπρέλας" στον Κασσελάκη - Ζητούν άμεση σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας

Η απάντηση στα στελέχη της "Ομπρέλας" δεν ήρθε από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ 29 Σεπ 2023 | 17:43

Κασσελάκης σε Μαρινάκη: Η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία διορίζοντας το Δ.Σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Βελόπουλο

Ο νέος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στην επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ CENTRAL PARK 29 Σεπ 2023 | 17:18

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το σπίτι του στη Νέα Υόρκη - Τα αστρονομικά ενοίκια της συνοικίας-φιλέτο [βίντεο]

Τα ενοίκια στην άλλοτε συνοκία-φιλέτο του Στέφανου Κασσελάκη κοντά στο Central Park είναι αστρονομικά

ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ 29 Σεπ 2023 | 16:20

Η βόλτα Κασσελάκη με το μαγιό στις Σπέτσες: Θα τρέξει μαζί με τον Τάιλερ στον αγώνα δρόμου "Spetses Mini Marathon"

Στις Σπέτσες μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ, βρίσκεται ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

ΣΥΡΙΖΑ 29 Σεπ 2023 | 13:55

Επίσκεψη Κασσελάκη στην Κύπρο στις 3 - 5 Οκτωβρίου

Κατά την επίσκεψή του, ο Στέφανος Κασσελάκης θα συναντηθεί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 29 Σεπ 2023 | 13:50

Τσαφούλιας: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι φαινόμενο ο Κασσελάκης - Δεν έχω ακούσει πολιτικές του απόψεις

"Τα Μέσα αποδομούν ή κάνουν θεό κάποιον. Δεν έχω ακούσει τις πολιτικές απόψεις του Κασσελάκη", είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 29 Σεπ 2023 | 13:24

Δημήτρης Τσιόδρας για Κασσελάκη: Περιμένουμε να δούμε αν εκτός από εικόνα υπάρχει και ουσία

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι "ένας πολιτικός αρχηγός κρίνεται με βάση πολιτικές. Πολιτικές μέχρι τώρα δεν έχουμε δει, ούτε έχουμε ακούσει".

29 Σεπ 2023 | 13:17

Κασσελάκης: Δηλαδή θα "προσφέρει" στη χώρα κάνοντας θητεία 20 ημερών; Κόψε κάτι Στέφανε

Υπερβολές Κασσελάκη για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, στη συνέντευξη στη Μάρα Ζαχαρέα και το Στάρ

29 Σεπ 2023 | 12:48

Τάιλερ Μακμπέθ: Η ζωή μας πριν έρθουμε στην Ελλάδα δεν ήταν μόνο γυμναστήριο και καφέδες

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δύο μας", είπε ο Τάιλερ Μακμπέθ.