X

Καρανίκας για Τσίπρα: "Έφτιαξε ένα ιδιωτικό κόμμα με όλα τα πολιτικά ρετάλια - Το 8% θα είναι μεγάλη επιτυχία"

"Δηλαδή είναι αξιόπιστος ο Τσίπρας με το μόρφωμά του, που είναι ιδιωτικής χρήσης, και είναι αναξιόπιστο το ΠΑΣΟΚ;" αναρωτήθηκε ο Νίκος Καρανίκας

Γράφει: TheToc team

Με διόλου κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα και την Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη ο πρώην σύμβουλός του, Νίκος Καρανίκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δημιούργησε ένα "ιδιωτικό κόμμα", συγκεντρώνοντας "όλα τα πολιτικά ρετάλια".

"Ο Τσίπρας έχει κάνει τον εαυτό του προϊόν, πουλάει τον εαυτό του δεξιά και αριστερά κι ό,τι πιάσει", ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, έθεσε το ερώτημα: "Δηλαδή είναι αξιόπιστος αυτός με το μόρφωμά του, που είναι ιδιωτικής χρήσης, και είναι αναξιόπιστο το ΠΑΣΟΚ;".

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καρανίκας σημείωσε ότι το κόμμα θα συνεχίσει να υπάρχει είτε με τον Νίκο Ανδρουλάκη είτε χωρίς αυτόν, καθώς, όπως είπε, πρόκειται για έναν ιστορικό πολιτικό σχηματισμό με κοινωνικές ρίζες.

"Είναι ένα ιστορικό κόμμα. Έχει κοινωνικές διεργασίες. Λειτούργησε και υπήρξε. Έχει κοινωνικό ιστό δίπλα του. Διαφωνώ μαζί του αλλά έχει", δήλωσε.

Διαβάστε Επίσης

Ο Νίκος Καρανίκας εκτίμησε ακόμη ότι το 8% θα αποτελούσε μεγάλη επιτυχία για τον Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες εκλογές.

"Μέχρι τις εκλογές, το 8% θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Τσίπρα. Σκόραρε ο Μητσοτάκης, και τώρα (σ.σ.: ο Τσίπρας) θα πρέπει να εκτεθεί ένα επτάμηνο λέγοντας αρλούμπες", ανέφερε.

Κλείνοντας, σχολίασε την αντιπολίτευση που ασκεί η ΕΛ.ΑΣ., υποστηρίζοντας ότι, υπό αυτές τις συνθήκες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως η λιγότερο κακή επιλογή.

"Έχει βασική ευθύνη ο Τσίπρας που ο Μητσοτάκης φέγγει ως το Έβερεστ!", κατέληξε.