X

"Καρφιά" Φίλη για την απομάκρυνση Ξυδάκη από το "Κόκκινο": Ποια σκοπιμότητα την επέβαλε την επομένη του συνεδρίου;

Ο Νίκος Φίλης υποστήριξε ότι ο Νίκος Ξυδάκης έδωσε κύρος "Στο Κόκκινο 105,5" και ανέβασε την ακροαματικότητά του.

Γράφει: TheToc team

Αιχμές άφησε ο Νίκος Φίλης για την απομάκρυνση του Νίκου Ξυδάκη από το τιμόνι του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ "Στο Κόκκινο 105,5".

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την έκπληξή του με τη συγκεκριμένη απόφαση, υποστηρίζοντας ότι ο μέχρι πρότινος διευθυντής έδωσε κύρος στον σταθμό, ανεβάζοντας την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του.

"Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος; Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;" αναρωτήθηκε ο Νίκος Φίλης, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του και απευθυνόμενος προφανώς στην Κουμουνδούρου.

Διαβάστε Επίσης

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Φίλη:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Nikos Xydakis από το Κόκκινο.

Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος Στο Κόκκινο 105,5 και ανέβασε την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του.

Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος;

Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;