X

Κασσελάκης: "Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα νόμιμα απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα"

"Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα" σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στην αναφορά του Κυρ. Μητσοτάκη

Γράφει: TheToc team

Την αναφορά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπο του, κατά την ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

"Μπα; Ασχολείται μαζί μου ο κ. Κυριάκος τώρα; Βλέπει κυλιόμενες που παίρνουμε τα πάνω μας και φοβάται; Α ρε Γκρίνμπερκ. Τα εκατομμύρια του Γκρίνμπερκ πάνε χαμένα… Όλοι ξέρουν ότι έχω βγάλει τα χρήματα μου νόμιμα, στην Αμερική, απέναντι στα τζάκια εδώ πέρα", είπε ο κ. Κασσελάκης.

Σχετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο προσυνέδριο του κόμματος στη Θεσσαλονίκη ανέφερε:

"..... όπως φαίνεται, στον ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξαν έναν νόμο εναντίον του Μητσοτάκη, αλλά τελικά αυτός στρίμωξε τον Κασσελάκη.

Επί μήνες ερωτάται ο κ. Κασσελάκης αν έχει εταιρίες, κάτι που απαγορεύει ρητά η ισχύουσα διάταξη. Και εκείνος πώς απαντά; Λέγοντας ...ότι θα ρωτήσει τους δικηγόρους του! Όμως, στο μεταξύ αυτές οι εταιρίες δανείζουν το κόμμα του.

Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας".

Διαβάστε Επίσης