Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κατερίνα Νοτοπούλου επανήλθε στους ισχυρισμούς της ότι έχει δεχτεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη. "Εδώ είμαι. Ας βγει ο κύριος Κασσελάκης, είτε να διαψεύσει, είτε να δώσει τη συναίνεσή του προς δημοσιοποίηση", είπε για τα μηνύματα που κατέχει.
Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24, η Κατερίνα Νοτοπούλου σημείωσε για το bullying εναντίον της πως: "Το καινούριο είναι ότι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς. Ο Στέφανος Κασσελάκης γνωρίζει ότι, το ό,τι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Αν υπάρχει συναίνεση, προφανώς μπορεί και να δοθεί".
"Εδώ είμαι. Ας βγει ο κύριος Κασσελάκης, είτε να διαψεύσει, είτε να δώσει τη συναίνεσή του προς δημοσιοποίηση. Αυτό δεν είναι μία μεμονωμένη συμπεριφορά, είναι πράγματα που έχουν ειπωθεί και στα όργανα του κόμματος. Οι εξουσιαστικές συμπεριφορές, κανένα χώρο δεν έχουν και στο δικό μας κόμμα. Ούτε οι επιθετικές συμπεριφορές. Προσωπικά δεν τις έχω ανεχτεί. Δεν είναι η πρώτη φορά", σημείωσε.
"Έχει καταγγελθεί στα όργανα του κόμματος, στην Πολιτική Γραμματεία στην Κεντρική Επιτροπή, σειρά τέτοιων συμπεριφορών, η στοχοποίηση στελεχών. Δεν έχω φοβηθεί χρυσαυγίτες και φασίστες, από όταν ήμασταν στο δρόμο. Δεν έχω φοβηθεί ακροδεξιές συμπεριφορές ή συστημικές επιθέσεις. Το ότι έρχονται τώρα να αναπαράξουν είτε ρατσιστικό είτε επιθετικό λόγο, ανώνυμα τρολ του διαδικτύου, ποσώς με αφορά ή με φοβίζει", σημείωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr