Τους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών ευχαρίστησε θερμά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτησή της στο twitter.
Ειδικότερα η κ. Σακελλαροπούλου τους ευχαρίστησε για την ευγενική τους προσφορά να αποδώσουν τους Εθνικούς Ύμνους της Τσεχίας, της Πορτογαλίας και του Πακιστάν, κατά την τελετή διαπίστευσης των νέων πρέσβεων των τριών παραπάνω χωρών.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο. "Στη σημερινή τελετή διαπίστευσης των νέων πρέσβεων της Τσεχίας, της Πορτογαλίας και του Πακιστάν, οι εθνικοί ύμνοι αποδόθηκαν από τους εξαιρετικούς μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Τους ευχαριστώ θερμά για την ευγενική τους προσφορά!", έγραψε χαρακτηριστικά.