X

Καβγάς Δένδια- Τσαβούσογλου: Μόνο ο Κοτζιάς δεν είναι ικανοποιημένος- Πέτυχε κάτι;

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις Δένδια

Γράφει: TheToc team

Παρά την ομόθυμη υποστήριξη στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια για την αποφασιστική του στάση απέναντι στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου, ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς δηλώνει απογοητευμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και θέτει ερωτήματα προς τον υπουργό Εξωτερικών, με ανάρτησή του στο Twitter:

"Για πρώτη φορά μετά από 20 μήνες πεισματικής σιωπής ο ΥΠΕΞ απάντησε εν μέρει σε τουρκικές προκλήσεις. Δεν εξήγησε, όμως: ήταν αυτός ο σκοπός ταξιδιού του;" ανέφερε ο κ. Κοτζιάς.

"Πέτυχε κάτι άλλο πιο ουσιαστικό και αν ναι σε ποιο βαθμό; Ή ενδιαφέρεται μόνο για την επικοινωνία και τα εσωκομματικά της Ν.Δ.;" διερωτήθηκε ο κ. Κοτζιάς.

Σημειώνεται πάντως από πολιτικούς παρατηρητές ότι στην πρώτη παράγραφο της ανάρτησής του, ο κ. Κοτζιάς εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι μετά από 20 μήνες, μόνο χθες ο κ. Δένδιας, απάντησε στις τουρκικές προκλήσεις. Διαφαίνεται δηλαδή η απαίτηση του κ. Κοτζιά για δυναμική απάντηση στις τουρκικές απαιτήσεις. Οταν αυτό έγινε, και μάλιστα επι τουρκικούς εδάφους, διατυπώνεται όμως άλλη ερώτηση.

Πέτυχε κάτι άλλο, πιο ουσιαστικό;