
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιώργος Παπαχρήστος πήρε θέση για το παραλήρημα του Νίκου Καρανίκα, στο οποίο επιτίθεται στον ίδιο αλλά και σε άλλους δημοσιογράφους που δημοσίευσαν άρθρα και ρεπορτάζ για τη βίλα που έχει νοικιάσει στο Σούνιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Αφορμή για την ανάρτηση του γνωστού δημοσιογράφου στάθηκε το tweet του Νίκου Καρανίκα, με το οποίο καταφέρεται με χυδαίες εκφράσεις εις βάρος του και στο οποίο έχει ανεβάσει απόσπασμα του εξώδικου που έστειλε για το θέμα ο Αλέξης Τσίπρας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι δήλωση του Γιώργου Παπαχρήστου.
Ο Γιώργος Παπαχρήστος στην ανάρτησή του, ξεκαθαρίζει πως το απόσπασμα που ανέβασε ο Νίκος Καρανίκας δεν αποτελεί δική του δήλωση ενώ προμηνύει αγωγές εις βάρος του πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα. Αναλυτικά ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:
"Ο Νίκος Καρανίας, σε ρόλο ξεχαρβαλωμένης ...μονταζιέρας πήρε απόσπασμα από το εξώδικο που μου επέδωσε ο Τσίπρας και το ανέβασε στο διαδίκτυο ως ... "δήλωση μετανοίας"!!! Μιλάμε για το άκρον άωτον της απάτης! Δεν έχω κάνει καμιά δηλωση και δεν προτίθεμαι να κάνω. Αγωγές ναι!..".
Το υβριστικό ρεσιτάλ Καρανίκα
Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Καρανίκας προχώρησε σε σειρά αναρτήσεων με την οποία χυδαιλογεί εναντίον δημοσιογράφων που αναφέρθηκαν στο θέμα. Μεταξύ άλλων, ο Ν. Καρανίκας αποκαλεί τους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργο Παπαχρήστο "απατεώνες", "συκοφάντες", "πεκινουά του Μητσοτάκη" και "ξεφτίλες".
Σημειώνεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση του μισθωτηρίου της βίλας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε εξώδικα στους δημοσιογράφους Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργο Παπαχρήστο, αλλά και στην εταιρεία Alter Ego, στην οποία ανήκει ο πρώην ΔΟΛ και το Mega.
"Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα,είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει "ουρές & τρίχες". Σιχάματα της δημοσιογραφιάς & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα.Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της.Το καταλάβαμε,σας είδαμε", γράφει ο Νίκος Καρανίκας στο twitter. Και λίγη ώρα μετά επανέρχεται δριμύτερος κατά των δημοσιογράφων Κουρτάκη και Παπαχρήστο:
"#Παπαχρήστος #Κουρτάκης.Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς &των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος".
Επίθεση και σε Μητσοτάκη
Από την επίθεση του Ν. Καρανίκα δεν ξέφυγε ούτε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η τελευταία του ανάρτηση στο twitter αναφέρει:
Κυβερνάει όλο το χρόνο ανέμελος & αδιάφορος για τα προβλήματα μας. Σήμερα έχουμε περισσότερους από 3000 θανάτους λόγω αυτής του της πολιτικής συμπεριφοράς. Έχει προσωπική ευθύνη.Αυτό τον οδήγησε σε ψέματα & συκοφαντίες για τον Τσίπρα.Να φύγει πριν είναι αργά & για τη δημοκρατία.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr