
«Πολύ κακό για το τίποτα», χαρακτήρισαν πηγές του ΚΙΝΑΛ την ρύθμιση που θα καταθέσει τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, τονίζοντας ότι στην ουσία πρόκειται για μια κακή αντιγραφή του παλιού νόμου του ΠΑΣΟΚ και ξεκαθάρισαν ότι θα το υπερψηφίσουν οι βουλευτές του.
Οι ίδιες πηγές, υποστήριξαν ότι «κάποιοι προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν το θέμα του ασύλου για να δημιουργηθεί πρόβλημα στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ ωστόσο απέτυχαν», ενώ επέμειναν στην ανάγκη βελτιωτικών αλλαγών.
«Απαιτούνται νομοθετικές βελτιώσεις ώστε να αποσαφηνιστεί πλήρως, ποιος διασφαλίζει το άσυλο, ποιος το εγγυάται και ποιες είναι οι αρμόδιες αρχές. Εμάς αυτή είναι η θέση μας, αυτή θα επαναλάβουμε και θα επιμείνουμε», σημείωναν οι ίδιες πηγές του ΚΙΝΑΛ.
Φωτο: Eurokinissi
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr