ΚΚΕ: ''Στημένη'' η πρόταση της ονομαστικής ψηφοφορίας της Χρυσής Αυγής

Σκοπός της ονομαστικής ψηφοφορίας της Χρυσής Αυγής είναι να δώσει άλλοθι στους παρόντες προφυλακισμένους βουλευτές της υποστηρίζει το ΚΚΕ.

kke-stimeni-i-protasi-tis-onomastikis-psifoforias-tis-xrusis-augis
SHARE THIS
0
SHARES

«Στημένη» θεωρεί την πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Χρυσή Αυγή επί του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση το ΚΚΕ και για αυτό πήρε απόφαση να μην συμμετάσχει στην διαδικασία.Σε ανακοίνωση που εξέδωσε υποστηρίζει ότι η ονομαστική ψηφοφορία μεθοδεύτηκε για να δώσει άλλοθι στην παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή.

Κατηγορεί την  Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι είναι η ηθική αυτουργός για την κατάσταση αυτή καθώς όπως λέει «η Χρυσή Αυγή αξιοποίησε τη στάση της Προέδρου της Βουλής». Καλεί τέλος  την κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη της απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις που «σχεδιασμένα καλλιεργούν κλίμα ανοχής ηια την εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της παρουσίας των έγκλειστων χρυσαυγιτών είχε ανακαινίσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου προτείνοντας να αναβληθεί ψηφοφορία στην Ολομέλεια επειδή ο εισαγγελέας δεν είχε δώσει άδεια στους προφυλακισμένους βουλευτές.

Ερώτημα μένει τι θα πράξει σήμερα στην περίπτωση που ο εισαγγελέας δε δώσει άδεια στους χρυσαυγίτες να παραστούν στην ονομαστική ψηφοφορία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook