Κοινή ενημέρωση από Κοτζιά και Καμμένο στη Βουλή ζητά η ΝΔ

«Οι Υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας κ. Ν. Κοτζιάς και Π. Καμμένος να ενημερώσουν από κοινού και αναλυτικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης».

koini-enimerwsi-apo-kotzia-kai-kammeno-sti-bouli-zita-i-nd
SHARE THIS
0
SHARES

Την κλήση των δύο υπουργών Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Άμυνας Πάνου Καμμένου για ενημέρωση στη Βουλή ζητά η ΝΔ, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Νέα Δημοκρατία κρίνοντας ότι οι σοβαρές γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου και οι κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθεί να λάβει η χώρα σε καίρια ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, όπως στο Σκοπιανό και στην έντονα συζητούμενη επανεκκίνηση των προσπαθειών για την επίλυση του Κυπριακού, θεωρεί επιτακτική την ανάγκη διεξαγωγής μιας ουσιαστικής κοινοβουλευτικής συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.
 
Κατόπιν τούτου οι βουλευτές της Ν.Δ. που είναι μέλη της εν λόγω Επιτροπής ζητούν την άμεση σύγκλησή της, προκειμένου οι Υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας κ. Ν. Κοτζιάς και Π. Καμμένος να ενημερώσουν από κοινού και αναλυτικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις κυβερνητικές επιλογές τους στα εν λόγω μείζονος σημασίας εθνικά θέματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook