Φίλης αδειάζει Κυρίτση: "Εγώ θυμάμαι νεκρούς από μολότοφ"

Για τη Marfin, αλλά και τον Ποινικό κώδικα, την ασφάλεια και τις εκλογές τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

kontra-fili-koumoutsakou-gia-poiniko-kwdika-kai-ekloges
SHARE THIS
0
SHARES

 

"Εγώ θυμάμαι νεκρούς από μολότοφ, στη Marfin", ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας ππροηγούμενη τοποθέτηση του Γιώργου Κυρίτση, αδειάζοντάς τον. Μάλιστα ανέφερε ότι ακόμα δεν πιάστηκαν αυτοί που το έκαναν, μόνο επιβλήθηκαν ποινές στους υπευθύνους της τράπεζας. 

Ο Νίκος Φίλης και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος βρέθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη και συζήτησαν για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, την ασφάλεια των πολιτών και τις εκλογές.

Με "συγκρουσιακή" διάθεση, οι δύο βουλευτές αλληλοκατηγορήθηκαν για καλλιέργεια έντασης και πόλωσης. "Με πτώματα δεν πάμε σε εκλογές" απάντησε ο κ. Φίλης στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης σχετικά με αύξηση των περιστατικών της βίας και ανομίας. 

"Ρωτήστε τους πολίτες αν αισθάνονται ασφάλεια", ανταπάντησε ο Γιώρος Κουμουτσάκος, ο οποίος σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταδικάσει τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. 

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η κουβέντα έφτασε στο θέμα των εκλογών σχετικά με τα σενάρια των ημερομηνιών αλλά και τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων. 

 

Φωτο: Eurokinissi 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook