Κόντρα για το μήνυμα της κάλπης και τη Δικαιοσύνη

Τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, το μήνυμα των εθνικών εκλογών αλλά και η κόντρα για τη Δικαιοσύνη μονοπώλησαν τη συζήτηση

SHARE THIS
0
SHARES

"Δεν είχαμε αίσθηση ούτε της ήττας, ούτε του εύρους της. Αυτό είναι πολιτικό πρόβλημα", σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη. 

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Κωνσταντίνος Κυρανάκης σχολίασε ότι για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια η Ν.Δ. κέρδισε τους νέους και όλες τις κοινωνικές ομάδες ενώ για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: "Όταν επί τέσσερα χρόνια εφαρμόζεις πολιτικές φτωχοποίησης δεν αρκούν 10 μέρες και ένα επίδομα που ονομάζεις 13η σύνταξη".

Ο κ. Αρβανίτης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε χρεοκωπημένη τη χώρα ενώ πλέον στον κόμμα αναζητούν τα αίτια της ήττας αλλά και της πολιτικής μετακίνησης προς τη Δεξια. Ο κ. Κυρανάκης για τη Νέα Δημοκρατία υποστήριξε ότι θα συνεχίσει να είναι ενωτική. 

Το ζήτημα της ηγεσίας στη Δικαιοσύνη απασχόλησε τους δύο πολιτικούς, με τον κ. Αρβανίτη να σημειώνει ότι ο ίδιος πιστεύει πως εφόσον είμαστε σε εθνικές εκλογές δεν θα πρέπει να προχωρήσει, υπογραμμίζοντας ότι δεν του αρέσει να προχωράει σε πρακτικές που ο ίδιος είχε καταγγείλει, παραπέμποντας στο πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. 

Ο κ. Κυρανάκης έκανε λόγο για θέμα ηθικής και πως ο κόσμος αναρωτιέται αν υπάρχει σκοπιμότητα. Τέλος, αναρωτήθηκε αν στον ΣΥΡΙΖΑ θα τεθεί θέμα ηγεσίας σε περίπτωση επόμενης ήττας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook