Κόντρα για υπουργικό συμβούλιο, οικονομία και ΔΕΗ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πολιτική κόντρα μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

SHARE THIS
0
SHARES

Η σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου, τα ανοιχτά ζητήματα της οικονομίας αλλά και το φλέγον ζήτημα της ΔΕΗ βρέθηκα στο επίκεντρο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ του βουλευτή της Ν.Δ. Μπάμπη Παπαδημητρίου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Έλλη Στάη. 

"Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναλαμβάνει ένα διαλυμένο κράτος" υποστήριξε ο κ. Παπαδημητρίου, υποστηρίζοντας την επιλογή τεχνοκρατών στο υπουργικό σχήμα, σημειώνοντας ότι οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. θέλουν ένα τέτοιο μοντέλο. 

Ο κ. Φάμελλος σχολίασε ότι η χώρα δεν βρίσκεται στην κατάσταση που βρισκόταν το 2015. "Στον κ. Σταϊκούρα έδιναν όλοι συγχαρητήρια που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών. Να θυμίσω ότι στον Τσακαλώτο έδιναν συλληπητήρια", ανέφερε. 

Η κόντρα μεταφέρθηκε και στο πεδίο της ΔΕΗ, με τον κ. Πααδημητρίου να διαβεβαιώνει: "Η ΔΕΗ θα διασωθεί, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Έχει τεράστια προβλήματα αλλά είναι κρατική μονάδα και θέλουμε να δουλεύει πολύ καλά". 

Στην ερώτηση του κ. Φάμελλου αν αυτό συνεπάγεται αύξηση τιμολογίων, ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι δεν θα σωθεί με αυτόν τον τρόπο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook