Κόντρα Χρυσοχοΐδη-ΣΥΡΙΖΑ για τη Μόρια

Αφορμή επιστολή που απέστειλε Ευρωπαία Επίτροπος για τη λειτουργία των δομών υποδοχής και φύλαξης.

kontra-xrusoxoidi-suriza-gia-ti-moria
SHARE THIS
0
SHARES

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη Μόρια.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επιστολή που απέστειλε Ευρωπαία Επίτροπος για τη λειτουργία των δομών υποδοχής και φύλαξης των αιτούντων ασύλου στα νησιά του Αιγαίου. Οπως τόνισε, οι νέες δομές είναι έτοιμες θα κλείσουν η Μόρια και το κέντρο στο Βαθύ Σάμου.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Αμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «μάταια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης μάταια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και μάλλον θα πρέπει να απαντήσει στους πολίτες και στους δημάρχους των νησιών μας, που τόσο καιρό η κυβέρνηση περιπαίζει, και όχι στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Για όσους ξέρουν ανάγνωση, τα όσα διατύπωσε στην επιστολή του στην αρμόδια Επίτροπο είναι σαφή. Αν κοροϊδεύει την Επίτροπο και όχι τους Έλληνες μένει να φανεί».

«Αλλά το ποιος δήθεν σπέρνει σύγχυση και το ποιος βρίσκεται πραγματικά σε απόλυτη σύγχυση και αδυναμία να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση, όπως άλλωστε και ο ίδιος παραδέχθηκε ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το έχουν καταλάβει ήδη όλοι οι Έλληνες πολίτες», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook