Κόντρες Σκουρλέτη-Κουμουτσάκου με αφορμή το γκάλοπ στο Open

Αντιπαράθεση Π. Σκουρλέτη - Γ. Κουμουτσάκου με αφορμή τα ευρήματα της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε στο Open.

SHARE THIS
0
SHARES

Για τα ευρήματα της δημοσκόπησης του OPEN τοποθετήθηκαν οι Π. Σκουρλέτης και Γ. Κουμουτσάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. 

Ο Π. Σκουρλέτης, γραμματέας της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα ευρήματα της δημοσκόπησης, είπε πως ο κόσμος στις πρώτες απαντήσεις του δίνει βαρύτητα στο πώς αντιλαμβάνεται και πιστεύει πως επηρεάζεται η καθημερινότητα της ζωής του από τα μέτρα που υλοποιούνται πλέον από την κυβέρνηση. "Δεν πιστεύω πως θα γίνει ανατροπή όμως η εικόνα θα είναι καλύτερη", είπε. Χαρακτήρισε δε "απόλυτα δικαιολογημένη την αντίδραση των πολιτών να είναι επιφυλακτικοί, τώρα όμως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει", πρόσθεσε.

Ο Γ. Κουμουτσάκος, βουλευτής της ΝΔ, σχολίασε από τη μεριά του πως η δημοσκόπηση επιβεβαιώνει την πρωτιά της ΝΔ σε σχέση με την κυβέρνηση, την ώρα που το Μαξίμου "τα δίνει όλα" σε μια προσπάθεια να αντεπιτεθεί με εντυπώσεις και όχι ουσία. "Η κοινωνία παρουσιάζεται διχασμένη γιατί οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο, θέλουν αυτή η κυβέρνηση να φύγει", σημείωσε

"Καταγράφεται εμπιστοσύνη και πεποίθηση υπέρ του Μητσοτάκη για την ανάπτυξη για τις δουλειές όχι για τους πλούσιους", σχολίασε. 

Οι δύο πολιτικοί αντιπαρατέθηκαν σχετικά με τα ευρήματα για τη διαπλοκή και τις υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη στη δικαιοσύνη

"Οι πόρτες της ΝΔ από πεποίθηση είναι ανοικτές αλλά όχι αφύλακτες" σχολίασε ο Γ. Κουμουτσάκος σχετικά με την επόμενη ημέρα και τη δυναμική μικρότερων σχηματισμών, ενώ για τις μικρές δυνάμεις εξ αριστερών ο Π. Σκουρλέτης είπε πως "προφανώς μας προβληματίζουν αλλά δεν μας ανησυχούν". 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook