Κορυδαλλός: H απρόσμενη συνάντηση Παπαντωνίου-«Πυρήνων της Φωτιάς»

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου διανύει το δεύτερο 24ωρό του ως προσωρινά κρατούμενος ο Γιάννος Παπαντωνίου

korudallos-h-aprosmeni-sunantisi-papantwniou-purinwn-tis-fwtias
SHARE THIS
0
SHARES

Μια... απρόσμενη συνάντηση είχε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου διανύει το δεύτερο 24ωρό του ως προσωρινά κρατούμενος ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βρίσκεται μόνος του στο κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, στην ειδική πτέρυγα που είχε φτιαχτεί για τα μέλη της «17Ν», είχε συνομιλία με έγκλειστο μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» για το... ζεστό νερό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το μέλος των «Πυρήνων» συναντήθηκε με τον Γιάννο Παπαντωνίου, αφού προηγουμένως ενημέρωσε σχετικά έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, προκειμένου να συνεννοηθούν για τις ώρες που θα χρησιμοποιούν το ζεστό νερό. Και αυτό, καθώς όταν κάνει χρήση του ζεστού νερού ο πρώην υπουργός, τότε το... στερεί από τα έγκλειστα μέλη των «Πυρήνων».

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε... συμφωνία για τις ώρες χρήσης του ζεστού νερού. O διάλογός τους είχε ως εξής:

- Μέλος «Πυρήνων»: Να κανονίσουμε πότε θα ανοίγουμε το ζεστό νερό. Όταν ανοίγεις εσύ, δεν έχουμε εμείς ζεστό νερό. Να κανονίσουμε τις ώρες. 

- Παπαντωνίου: Εντάξει. Κανένα πρόβλημα. Θα το κανονίσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook