
Δεν σταματούν πουθενά τα ελεγχόμενα από τον Ερντογάν, μέσα μαζικής ενημέρωσης(ΜΜΕ) της Τουρκίας, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν το μεγαλείο της χώρας, να τονώσουν το εθνικιστικό τους φρόνημα και να προωθήσουν την κρατική τους προπαγάνδα.
Η τουρκική εφημερίδα Milliyet παρουσιάζει χάρτη που απεικονίζει τα ελληνικά νησιά Κως, Κάλυμνος, Σύμη, Νίσυρος, Ψέριμος απεικονίζονται τουρκικά
Έτσι και η τουρκική εφημερίδα Milliyet, ανήρτησε άρθρο στο οποίο προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντιστέκεται στις άδικες πιέσεις της Δύσης και ορθώς δεν υποκύπτει στα αιτήματα να δώσει το "πράσινο φως" για είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.
Όμως στο άρθρο της Milliyet το θέμα είναι άλλο. Στην κεντρική φωτογραφία του θέματος, ο χάρτης που χρησιμοποιεί η ερντογανική εφημερίδα, τα ελληνικά νησιά Κως, Κάλυμνος, Σύμη, Νίσυρος, Ψέριμος απεικονίζονται τουρκικά.
Δείτε τη φωτογραφία:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr