Κοτζιάς: Δεν αποκλείει αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές με το ΠΡΑΤΤΩ

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο επανέλαβε πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται»

kotzias-den-apokleiei-autonomi-kathodo-stis-ekloges-me-to-prattw
SHARE THIS
0
SHARES

Ανακατέβει την τράπουλα ο Νίκος Κοτζιάς με μια αμφίσημη δήλωση που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ να κατέλθει αυτόνομα στις εκλογές, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την παραίτηση του από το υπουργείο Εξωτερικών.

«Σήμερα όχι, για αύριο, ρωτήστε με αύριο», ήταν η απάντηση που έδωσε στην τηλεόραση CretaTv, ενώ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές τονίζει πως ήδη κινείται για την επιλογή υποψηφίων σε όλη την Ελλάδα. Όπως είπε σε κάποιες περιπτώσεις οι επιλογές υποψηφίων συμπίπτουν με τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές όμως όχι».

Το πρωί, ο Ν. Κοτζιάς συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και δήλωσε τη στήριξη της Κίνησης «Πράττω» στο πρόσωπό του.

Αιγιαλίτιδα: «Εγώ ανακοίνωσα ότι ετοίμασα τα προεδρικά διατάγματα»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση CRETA  για το θέμα της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο παραιτηθείς ΥΠΕΞ αναφέρει πως εκείνος απλά ετοίμασε τα Προεδρικά Διατάγματα, τα παρέδωσε στον πρωθυπουργό και δεν υλοποίησε την επέκταση.

Σε ερώτηση γιατί το ανακοίνωσε βιαστικά χωρίς να ενημερωθεί η Βουλή, ο κ. Κοτζιάς απάντησε πως δεν χρειαζόταν να ενημερωθεί η Βουλή και πως οι πολιτικοί αρχηγοί θα ενημερωθούν όταν έρθει η ώρα.

Ο Ν. Κοτζιάς επαναλαμβάνει πως η επόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χωράει τους ΑΝΕΛ.

Αναφερόμενος στον Πάνο Καμμένο επανέλαβε πως «για να εκβιάζει κάποιος πρέπει και αυτός που υφίσταται τον εκβιασμό να τον δέχεται».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

ΠΗΓΗ Cretalive

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook