X

Κουκάκι: Με μώλωπες και εκδορές ο σκηνοθέτης Ινδαρές και οι 2 του γιοί

Κουκάκι: Με μώλωπες και εκδορές ο σκηνοθέτης Ινδαρές και οι 2 του γιοί

Γράφει: TheToc team

Σε πλήρη ιατρικό έλεγχό υποβλήθηκαν χθες στον Ερυθρό Σταυρό ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, όσο και οι δύο γιοί του που συνελήφθησαν από την αστυνομία στο σπίτι τους, στην διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης της κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr και τα τρία μέλη της οικογενείας έφεραν μώλωπες και εκδορές ενώ στον πατέρα τους διαπιστώθηκε και κάκωση αυχενικής μοίρας, με αποτέλεσμα να επιβάλλεται η χρίση κολάρου .

Τα αποτελέσματα δεν φαίνεται να επιβεβαιώνουν τον άγριο ξυλοδαρμό από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ- όπως καταγγέλθηκε- αν και επιβεβαιώνουν την χρήση βίας κατά την σύλληψη.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Ινδαρές, όσο και οι δύο γιοί του τονίζουν ότι δεν υπήρξε καμία ανάμιξή τους με την κατάληψη και καταγγέλλουν κακοποίηση από την αστυνομία, την οποία προτίθενται να μηνύσουν, όπως αναφέρει το σάιτ.

Η υπεράσπιση της οικογένειας Ινδαρέ αναφέρει ότι τα τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στο σπίτι, βγήκαν στο παράθυρο για να δουν τι συμβαίνει, όταν ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας στην κατάληψη της οδού Ματρόζου, το πρωί της Τετάρτης. Τα ΜΑΤ χτύπησαν το κουδούνι και ζήτησαν από τον σκηνοθέτη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να περάσουν στο διπλανό κτίριο. Ο Δημήτρης Ινδαρές θέλησε να μάθει εάν υπάρχει ένταλμα σύλληψης ή αν παρίσταται εισαγγελέας, με τους αστυνομικούς να απαντούς αρνητικά, κάτι που οδήγησε τον σκηνοθέτη να τους απαγορεύσει την είσοδο.