Στη μαζική απεργιακή συγκέντρωση Συνδικάτων και Ομοσπονδιών στα Προπύλαια ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, παραβρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση το νομοσχέδιο αυτό είναι καταδικασμένο στη συνείδηση των εργαζομένων.
Τον τελικό λόγο πλέον έχουν οι εργάτες και οι εργάτριες, οι νέοι και οι νέες, που αν καταλάβουν και συνειδητοποιήσουν τη δύναμη τους, μπορούν να το αχρηστεύσουν, μπορούν να το στείλουν εκεί που ανήκει, στα σκουπίδια. Για να μη ζήσουν μια ζωή σκλάβου τον 21ο αιώνα".
Η συγκέντρωση των ΓΣΕΕ ξεκινά από την πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το ΠΑΜΕ έχει συγκεντρωθεί από τις 10:00 στα Προπύλαια και το λόγο παίρνουν εκπρόσωποι σωματείων.
Η διαδήλωση εμφανίζει μεγάλη συμμετοχή, καθώς το τέλος της βρίσκεται στην οδό Πατησίων στην Ομόνοια και η κεφαλή της προσεγγίζει το Σύνταγμα με ολόκληρη την Πανεπιστημίου "πλημμυρισμένη" από κόσμο, όπως μεταδίδει το 902.gr.
Από το βήμα της απεργιακής συγκέντρωσης στα Προπύλαιαο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΕΕ του ΠΑΜΕ, και της ΕΕ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, ο οποίος σημείωσε ότι η σημερινή απεργία είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr