Κρέτσος: Δεν λέω ότι είναι όλα τέλεια στην ΕΡΤ

"Δημιουργείται ένα κλίμα για να το εκμεταλλευτούν κάποιοι πολιτικά για να πάνε σε μια ΕΡΤ κλειστή ή συρρικνωμένη, παρακολούθημα ιδιωτικών καναλιών", είπε.

kretsos-den-lew-oti-einai-ola-teleia-stin-ert
SHARE THIS
0
SHARES

Με την εκπόνηση νέων αναπτυξιακών σχεδίων για την ΕΡΤ απάντησε ο Λευτέρης Κρέτσος στις καταγγελίες του Ανδρέα Λοβέρδου για τα όσα συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο το τελευταίο διάστημα. 

Σε ότι αφορά την "ταμπακιέρα" ο αναπληρωτής υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής δήλωσε "Δεν λέω ότι είναι όλα τέλεια στην ΕΡΤ. Αναρωτιέμαι όμως,γιατί ξαφνικά τέτοιος πόλεμος με χτυπήματα κάτω από ζώνη. Δημιουργείται ένα κλίμα για να το εκμεταλλευτούν κάποιοι πολιτικά για να πάνε σε μια ΕΡΤ κλειστή ή συρρικνωμένη, παρακολούθημα ιδιωτικών καναλιών". 

Ο Λευτέρης Κρέτσος μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες επανέλαβε ότι η ΕΡΤ δεν μπορεί να είναι σάκος του μποξ και εξέφρασε την άποψη ότι όποιος μιλά πρέπει να έχει στοιχεία.

Από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος ανέφερε  ότι ο τρόπος λειτουργίας της ΕΡΤ «Έχει ξεπεράσει τα όρια. Από ΕΡΤ έγινε ΣΥΡΙΖΑ Τσάνελ. Δικοί σας άνθρωποι θέτουν θέματα παραδιοίκησης και εξυπηρέτησης πελατειακών συμφερόντων».
 

 

Φωτό: Ευρωκίνηση 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook