Κρέτσος στο ΟΡΕΝ: Η ΕΡΤ είναι "σάκος του μποξ" για την ΝΔ

"Η ΕΡΤ επενδύει εκεί που είναι το μέλλον της τηλεόρασης. Οι όποιες αρρυθμίες της θα διορθωθούν"

SHARE THIS
0
SHARES

Την άποψη πως η ΕΡΤ είναι ο "σάκος του μποξ" για την ΝΔ εξέφρασε ο Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ και την Ελλη Στάη.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης τοποθετήθηκε σχετικά με τις πρόσφατες παραιτήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΡΤ αλλά και επικρίσεις που δέχεται ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας ακόμη κι από τα ενδότερα του ΣΥΡΙΖΑ κι ειδικά τον Νίκο Φίλη.

"Το πρόβλημα ήταν η δημόσια εικόνα της ΕΡΤ γι' αυτό ζήτησα τις παραιτήσεις των αρμόδιων στελεχών. Εγω θεωρώ πως με όρους τηλεθέασης, περιεχομένου, ενημέρωσης κι ανοίγματος στην κοινωνία, η ΕΡΤ πάει πολύ καλά. Φυσικά, πολλά στην ΕΡΤ επιδέχονται βελτίωσης. Ωστόσο, η ΕΡΤ έχει καταντήσει ο σάκος του μποξ για την ΝΔ", σημείωσε ο Λευτέρης Κρέτσος.

Οσον αφορά στην άποψη του πρώην υπουργού Παιδείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για παραδιοίκηση και φαύλες πρακτικές στην ΕΡΤ, ο κ. Κρέτσος ξεκαθάρισε πως "είναι η προσωπική του άποψη και είναι άδικο να συμψηφίζουμε την άποψη αυτή με την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ".

"Η ΕΡΤ επενδύει εκεί που είναι το μέλλον της τηλεόρασης. Οι όποιες αρρυθμίες της θα διορθωθούν", τόνισε επαναλαμβάνοντας πως το ανταποδοτικό τέλος που πληρώνουν οι πολίτες για την ΕΡΤ είναι κατά πολύ χαμηλότερο σε σύγκριση με αλλού.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook