X

Ξαναχτύπησε ο Ιταλός φαρσέρ:έφτιαξε μαϊμού twitter σε Λαφαζάνη

O λογαριασμός στο twitter με το όνομα και τη φωτογραφία του υπουργού ΠΑΠΕΝ Π. Λαφαζάνη, είναι πλαστός, λέει ο υπουργός.

Γράφει: TheToc team

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έπεσε μετά τον Γιάννη Στουρνάρα θύμα του Ιταλού φαρσέρ Τομάζο Ντεμπενεντέτι που έφτιαξε και σε εκείνον ψεύτικο λογαριασμό στο twitter.

«Αυτός ο λογαριασμός είναι φάρσα και δημιουργήθηκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο Τομάζο Ντεμπενεντέτι» το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο φαρσέρ ο οποίος πάντως κατάφερε να ξεγελάσει 315 followers, εκ των οποίων Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι, ακόμα και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Φινλανδό, Γιούρκι Κατάινεν!

Η ανακοίνωση του Π. Λαφαζάνη για τον πλαστό λογαριασμό στο Twitter

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει: «Με αφορμή την εμφάνιση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης twitter λογαριασμού που φέρει το όνομα: Panagiotis Lafazanis (@LafazanisGreece) και τη φωτογραφία του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη, επισημαίνουμε τα εξής: «Πρόκειται προφανώς περί κακόβουλης χρήσης του ονόματος, της φωτογραφίας και της ιδιότητας του υπουργού ΠΑΠΕΝ Π. Λαφαζάνη. Ο Π. Λαφαζάνης δεν διαθέτει κανέναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά ούτε στο twitter. Επομένως ουδεμία σχέση έχει ούτε με τον συγκεκριμένο λογαριασμό, ούτε με οποιονδήποτε άλλον και με το περιεχόμενό τους».

Φωτογραφία: SOOC