Το «φαίνεσθαι» απασχολεί ακόμη και σήμερα πολλούς υπουργούς της κυβέρνησης που έχουν στην ατζέντα τους μνημονιακές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου θα πρέπει να συνομιλήσουν με την άλλοτε την Τρόικα ή αλλιώς Θεσμούς και στα υπουργεία τους.
Ενας εξ αυτών ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μετά την συνεργασία του με τους επικεφαλής των θεσμών για τα κρίσιμα ζητήματα του ασφαλιστικού και των εργασιακών αισθάνθηκε την ανάγκη να πει ότι πήγαν στο υπουργείο Εργασίας κατόπιν...προσκλήσεως του και αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το παρελθόν!
«Οι επικεφαλής των θεσμών ήρθαν μετά από δική μου πρόσκληση στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να συζητήσουμε τον "οδικό χάρτη" της διαπραγμάτευσης για το εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα. Η παρουσία τους δεν έχει καμιά σχέση με την πρακτική προηγούμενων ετών επικυρίαρχου ελέγχου επί πολιτικών που επιβάλλονταν έξωθεν» υπογράμμισε ο κ. Κατρούγκαλος.
Και βεβαίως πρόσθεσε πως στόχος της ελληνικής πλευράς είναι η αναστροφή της απορρύθμισης της...μνημονιακής πενταετίας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr