Κυβέρνηση αρίστων θέλει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Κυβέρνηση τετραετίας, με προσκλητήριο αρίστων σε όποιο χώρο κι αν βρίσκονται, ζητά με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

kubernisi-aristwn-thelei-o-kwnstantinos-mitsotakis
SHARE THIS
0
SHARES

Κυβέρνηση τετραετίας, με προσκλητήριο αρίστων σε όποιο χώρο κι αν βρίσκονται, τώρα που «κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί την αλήθεια» ζητά με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με την ευκαιρία της επίσκεψης στο σπίτι του στα Χανιά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη:

«Η Ελλάς, για πρώτη φορά ιστορία της, βρίσκεται σε μία φάση κατά την οποία είναι ξεκάθαρο σε όλους, ποια είναι η πορεία την οποία οφείλουμε να ακολουθήσουμε.  Οι εκλογές για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία δεν θα αποφασίσουν για την πολιτική που θα ακολουθηθεί και αποτελεί ευτύχημα το γεγονός ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί την Αλήθεια. Δεν πρέπει όμως να εφησυχάζουμε. Έχουμε μπροστά μας δρόμο μακρύ και δύσκολο, καθώς η κρίση συνεχίζεται και με την πάροδο του χρόνου επιβαρύνεται. 

Η μόνη λύση τούτη την ώρα για τον τόπο, είναι να γίνει συνένωση των ευρωπαϊκών δυνάμεων και προσκλητήριο Αρίστων προς όλους τους Ικανούς και Άξιους –όπου και εάν βρίσκονται- προκειμένου να ξεκινήσει αυτή η επίμονη προσπάθεια που θα μας βγάλει επιτέλους από το τέλμα. Χρειάζεται να εξαντληθεί η τετραετία από μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε να επιστρέψουμε στην πολιτική ομαλότητα. 

Αυτό το δύσκολο έργο μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι αυτό και η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές αποτελεί εθνική ανάγκη. Θέλω πάντως να επισημάνω ότι προσωπικά είμαι αισιόδοξος. Εμείς οι Έλληνες, έχουμε αποδείξει ότι όταν αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε το σωστό δρόμο, πετυχαίνουμε το στόχο μας πολύ συντομότερα απ’ ότι όλοι νομίζουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook