Κυβέρνηση: Θαλασσοδάνεια από την Αttica Bank έχουν πάρει και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές, για την υπόθεση της τράπεζας Αττικής.

kubernisi-thalassodaneia-apo-tin-attica-bank-exoun-parei-kai-nd-kai-pasok
SHARE THIS
0
SHARES

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές, για την υπόθεση της τράπεζας Αττικής.

«Θα βρει κάτι να πει ο κ. Μητσοτάκης για τα θαλασσοδάνεια που έχει πάρει το κόμμα του από την Τράπεζα Αττικής;», ρωτούν κυβερνητικές πηγές, στηλιτεύοντας τη στάση της ΝΔ και του προέδρου της, απέναντι στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν σκωπτικά πως «όταν ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στη ΔΕΘ ότι είναι αδιανόητο “μια Τράπεζα, με διοίκηση φιλική προς την κυβέρνηση, να δίνει δάνεια χωρίς τραπεζικά κριτήρια” προφανώς δεν αναφερόταν στα θαλασσοδάνεια που έχει πάρει το ίδιο του το κόμμα από την Τράπεζα Αττικής».

 Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έχουν φεσώσει με 13 εκατ. ευρώ, την Τράπεζα Αττικής, για την οποία σήμερα υποτίθεται ότι κόπτονται

 

«Να, όμως, που όλα έρχονται στο φως», συμπληρώνουν, για να σημειώσουν πως «σύμφωνα με στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα από το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έχουν φεσώσει με 13 εκατ. ευρώ, την Τράπεζα Αττικής, για την οποία σήμερα υποτίθεται ότι κόπτονται».

Κατόπιν αυτών, οι ίδιες πηγές ρωτούν: «Έχει να απαντήσει κάτι ο κ. Μητσοτάκης για τις συνθήκες υπό τις οποίες χορηγήθηκαν αυτά τα θαλασσοδάνεια; Θα μας πει πότε και πώς προτίθεται να επιστρέψει τα χρήματα; Ή εφαρμόζει την «Συμφωνία Αλήθειας» όπου τον βολεύει;».

ΠΑΣΟΚ: Πείτε στον κ. Σπίρτζη να σας ενημερώσει καλύτερα   

Δηκτικό ήταν το σχόλιο από το ΠΑΣΟΚ που συστήνει στην κ.Γεροβασίλη να ενημερωθεί από τον κ. Σπίρτζη για το θέμα της Attica Bank

To Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Κυρία Γεροβασίλη πείτε στον κ. Σπίρτζη να σας ενημερώνει καλύτερα πριν τα non paper. Γιατί φαίνεται, ότι δεν σας είπε τίποτα για τα δάνεια 78 εκατομμυρίων  € της τράπεζας Αττικής, στους 20 μήνες του ΣYPIZA στον κ. Kαλογρίτσα.  Αλλά εσείς γνωρίζετε ότι η ΣYPIZA bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ εργολάβο, για να φτιάξει το ΣYPIZA channel.

YΓ: Mε την ευκαιρία, δεν ρωτάτε τον κ. Σπίρτζη, ποιοι σημερινοί Υπουργοί είχαν επαγγελματικές σχέσεις με την τράπεζα Αττικής;

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook