Κοντρα Κοτζιά-Κουμουτσάκου για το ποιος ανακάλεσε

Κατηγορίες εκατέρωθεν και απειλές για μηνύσεις

kukloi-kotzia-o-g-koumoutsakos-anakalese
SHARE THIS
0
SHARES

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του τομεάρχη Εξωτεριικών της Ν.Δ. Γιώργου Κουμουτσάκου και του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. 

Η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου ότι "οι κ. Κοτζιάς και Καμμένος, όχι μόνον αλληλοεκβιάζονται, αλλά και υβρίζονται πλέον με όρους χαμαιτυπείου", προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. 

"Καλώ τον κ. Κουμουτσάκο να ανακαλέσει, θα υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπειά μου όπως επίσης τη δημοκρατική λειτουργία στο δημόσιο χώρο", σχολίασε. 

Στη συνέχεια πηγές από το περιβάλον του κ. Κοτζιά ανέφεραν ότι ο βουλευτής της Ν.Δ φοβούμενος τις συνέπειες, χρησιμοποίησε λέξεις, όπως «υποθέτω» ή «πολιτική εκτίμηση», ισχυριζόμενοι ότι ανακάλεσε.

Το ίδιο όμως ισχυρίστηκαν λίγο αργότερα και πηγές από το περιβάλλον του κ. Κουμουτσάκου για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών: "«Δεν χρειάστηκαν πολλές ώρες για να αντιληφθεί ο κ. Κοτζιάς ότι οι απειλές του δεν πιάνουν τόπο και ότι τον οδηγούσαν σε πολιτικό αδιέξοδο και νομική πανωλεθρία".

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΦΩΤΟ αρχείου EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook