
Στο Αγρίνιο βρέθηκε το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης για "το εκλογικό τρίποντο μετά τις νίκες της ΝΔ στις εθνικές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2023".
"Πάμε να βάλουμε το τρίποντο στις ευρωεκλογές, μετά τις νίκες του Μαΐου και του Ιουνίου του 2023, με άλλη μια μεγάλη νίκη στις εκλογές της 9ης Ιουνίου, με το Αγρίνιο στην πρώτη γραμμή, με την Αιτωλοακαρνανία στην πρώτη γραμμή", είπε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης.
"Να στείλουμε και σε αυτές τις ευρωεκλογές, που τόσο σημασία έχουν, ένα μήνυμα ότι η φωνή της Ελλάδας πρέπει να εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη 5ετία. Και θα τον πετύχουμε τον στόχο αυτόν, γιατί στη ΝΔ ξέρουμε να κερδίζουμε τις εκλογικές μάχες", τόνισε.
"Όπως κερδίσαμε τις διπλές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου (σ.σ.: 2023) μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας", πρόσθεσε. "Με στόχο να αλλάζουμε τον τόπο μέρα-μέρα".

"Οι ευρωεκλογές έχουν εθνική σημασία", πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, δηλώνοντας σίγουρος ότι "τη μεγάλη συσπείρωση που βλέπω σε όλη τη χώρα θα την εξαργυρώσουμε στις κάλπες".

"Πάμε μαζί, σταθερά, τολμηρά, να φέρουμε την Ελλάδα πιο κοντά στην Ευρώπη", κατέληξε ο πρωθυπουργός.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 18:30 θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την εγγραφή του Ζαγορίου ως πολιτιστικού τοπίου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στη Βίτσα.
Επίσκεψη σε Περιφέρεια και Δημαρχείο
Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο αποτέλεσαν, στις 12:00, τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Τον υποδέχθηκαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι τρεις βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, οι αντιπεριφερειάρχες Θανάσης Μαυρομμάτης, Νίκος Κατσακιώρης, Λίνος Μπλέτσας και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Παΐσιος.

Συζήτησε με τους παρευρισκόμενους για ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας, για τα έργα που παραδόθηκαν πρόσφατα καθώς και για την ένταξη των εγγειοβελτιωτικών έργο στον Βάλτο.

Αμέσως μετά, στις 12:30, μετέβη στο δημαρχείο, όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr